Lush | Fizzbanger

Oke schaam. Inmiddels een héle tijd geleden lag ik te genieten van dit Lush bad. Ik heb het zo druk gehad dat ik niet eens meer aan dit artikel had gedacht! Totdat ik mijn foto’s en aantekeningen tegen kwam en gelijk achter mijn laptop kroop om alles voor jullie op een rijtje te zetten.

Lush Fizzbanger kocht ik eigenlijk vooral op de kleur. Hoe leuk geel is deze vrolijke bal! Daarnaast de geur.. Hmmmm… Hij naar warme appeltjes met kaneel. Kruidig, warm en ergens ook wat zoetigs.

Lush Fizzbanger

Een ware badsensatie voor je zintuigen. De geur van appeltjes en kaneel (verfrissend en opwekkend), je bad verandert van kleur terwijl je erin zit, van geel naar blauw tot groen, en als je goed luistert hoor je je water knetteren! Dat komt weer door de knettersnoepjes die in de bruisbal verwerkt zijn. En natuurlijk is het een feest voor je huid en geest, even lekker ontspannen in een heerlijk bad…

Lush fizzbanger zak

 

De gebruiksaanwijzing is natuurlijk niet geheel onbelangrijk. Leg Fizzbanger in een warm bad en ga er zelf bij liggen. Easy! En dan genieten van het badspektakel. Nou genoten heb ik zeker!

Volgens lush zitten er knettersnoepjes in de bal verwerkt waardoor je je water kan horen knetteren, als een knisperend haardvuur. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik me niets kan herinneren van geknetter in de badkuip dus dat zal me niet opgevallen zijn.

Natrium Bicarbonaat (Sodium Bicarbonate), Citroenzuur (Citric Acid), Bruisend snoepje (Fizzy Candy), Wijnsteenzuur (Tartaric acid), Kaneelblad essentiële olie (Cinnamomum zeylanicum), Petitgrain essentiële olie (Citrus Aurantium amara),Ylang Ylang olie (Cananga odorata), Lauryl betaïne (Lauryl Betaine), Sodium Laureth Sulfaat (Sodium Laureth Sulfate), Eikenmos absolue (Evernia prunastri),*Citral (*Citral), *Cinnamal (*Cinnamal), Coumarine (Coumarin), *Geraniol (*Geraniol), *Eugenol (*Eugenol), *Linalool (*Linalool), Parfum (Perfume), Kleurstof 42090 (Colour 42090)

 

Fizzbanger bad

Tijd voor de geur kleur- test. Letsgo Fizzbannngggerr

Lush FIzzbanger bad

Heee wat zien we daar middenin de mooie gele bal? Blauw! En geel met blauw maakt…

FIzzbanger Bang

GROEN! Mijn bad was super fel groen. Er dreef ook nog een BANG rond in mijn bad haha! Die kwam uit de bathbomb zetten. Zo leuk en verrassend als er uit je gele bal een groen bad komt 😀 Ik vond het in ieder geval erg leuk en iedereen die aanwezig was in het vakantiehuisje moest (nadat ik uit bad was gestapt) mijn groene badwater even bewonderen haha.

Ik vond Fizzbanger een hele fijne bathbomb. Heerlijke warme geur voor na een koude dag of wanneer je even lekker wil genieten in je warme bad. De kleur is top, de geur is top Fizzbanger is goedgekeurd!

 

Je koopt Fizzbanger in de Lushwinkel voor €4,95. De bal is 180 gram en voor eenmalig gebruik. Je kunt de bathbomb ook kopen op Lush.nl

 

 

Liefs, Tessa

 

3 gedachten over “Lush | Fizzbanger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *