Ebay | Elizavecca Milk Piggy Carbanated Bubble Clay Mask

Toen ik diep in de nacht niet kon slapen en steeds verder verdwaald raakte in de wondere wereld van Youtube, kwam ik weer op gekke skincare filmpjes uit. Dat gebeurd wel vaker. Ik zag onwijs veel leuke en toffe filmpjes van het Elizavecca Milk Piggy masker. Ik deed even een rondje Ebay en vond het masker en anderhalve week later had ik hem in huis.

IMG_0192

Laten we beginnen met de verpakking. Check het varkentje met het masker, HOE LEUK?! In de verpakking zit 100ml, waarmee je best even kunt doen. De structuur van het masker is namelijk heel fluffy waardoor je niet onwijs veel nodig hebt. Na twee keer gebruiken zie je amper dat er iets uit de pot is gehaald.

Wanneer je de deksel van de pot afhaalt zie je een extra dekseltje met een klein schepje. Heel handig en hygienisch! Je kan het product er natuurlijk ook met je vingers uithalen maar het schepje is toch wel handiger en natuurlijk hygienischer. Het masker gaat heel snel schuimen en bubblen.

IMG_0197

Ik zou je heel graag willen vertellen over de ingrediënten maar alles staat er in het Koreaans op, laat ik daar nou niet zo goed in zijn. Ik denk niet dat het masker nou echt heel verzorgend zal werken of echt iets voor je huid zal doen. Dit masker is gewoon meer leuk en awesome. Na gebruik voelt mijn huid ook niet echt zacht of heel anders aan.

Wanneer je het masker op je gezicht hebt, dan gebeurd er wel het een en ander. De fluffy substantie gaan bubblen en bruisen op je huid. Hierdoor neemt het volume van het masker mega toe en ziet het er echt heeeuul leuk uit. Ideaal voor een vriendinnenavondje waarbij lachen en gieren is gegarandeerd.

 

IMG_0205IMG_0232

Het masker wordt echt vier tot vijf keer zo dik door het bubblen en buisen. Je hele gezicht krijgt er dus een rare vom door, vooral om mijn neus moest ik hard lachen. Lekker gek doen met dit masker op, dat kan iedereen wel waarderen :’)

 

IMG_0941

Ik kocht mijn pot via Ebay, je kan dit masker voor zover ik weet, niet in de winkels kopen. Via internet is hij sowieso verkrijgbaar. Ik betaalde voor mijn pot nog geen tien euro en binnen anderhalve week had ik hem in huis. Hij was goed verpakt in een doosje met wat bubbeltjes plastic en ik kreeg zelf een gratis extra sheetmask bij mijn bestelling.

IMG_0944

 

HAHAHA

X Nancy

5 gedachten over “Ebay | Elizavecca Milk Piggy Carbanated Bubble Clay Mask

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *