Hema |Floral Fresh And Fascinating douche gel & bodylotion

In de €12,50 challenge kocht ik een douchegel en een bodylotion van Hema. Vandaag vertel ik je er meer over.

IMG_9593

Bij de Hema kocht ik showergel en bodylotion uit de geurlijn Floral Fresh And Fascinating. Zowel de douchegel als de bodylotion hebben de zelfde geur. De geur van deze lijn vind ik echt heel lekker, fris en een beetje bloemig. Een top geur voor in de zomer.

IMG_9606

First, de douchegel. Het is een doorzichtige plastic fles die 250 ml bevat. Het plastic is niet te hard en niet te zacht, je kan er net in knijpen om de douchegel eruit te krijgen. Een simpele en werkende verpakking, i like.

De ingrediënten van de douche gel zijn:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Parfum, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Glycine, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tetrasodium Iminodisuccinate, Citric Acid, CI 16035

IMG_9608

De bodylotion zit een blauwe tube met een simpele zwarte dop. Ook deze verpakking werkt goed en de bodylotion is goed te doseren. Hij is lekker romig en trekt snel in. De geur is top en blijft ongeveer een half uurtje tot een uurtje hangen. Wanneer je de bodylotion combineert met de douchegel blijft de geur wat langer hangen.

De ingrediënten van de bodylotion zijn :

Aqua, Isopropyl Palmitate, Ethylhexyl Stearate, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Dimethicone, Parfum, Carbomer, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Ethylhexylglycerin, Piroctone Olamine, Sodium hydroxide, CI 17200, CI 42051

 

IMG_9614

Zowel de bodylotion als de douchegel kost twee euro per stuk. Prima prijs, zeker omdat je gewoon grote verpakkingen krijgt. Ik vind dit fijne producten voor een echt Hema prijsje.

 

Je scoort deze toppers bij de winkels van Hema of Hema.nl, want ja, ook bij Hema kun je tegenwoordig online bestellen. Je kunt jouw bestelling zelfs gratis laten bezorgen bij een Hema filiaal bij jou in de buurt, helemaal handig.

 

 

X Nancy

2 gedachten over “Hema |Floral Fresh And Fascinating douche gel & bodylotion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *