Essie | Exotic Liras

Een tijdje geleden kocht ik weer een aantal mooie Essie’s voor bij mijn collectie. Eén van mijn nieuwe pareltjes is Exotic Liras en vandaag laat ik hem jullie zien.

Deze lak is echt top met de zomer in het vooruit zicht. Hebben jullie er ook zo’n zin in? Ik in ieder geval wel, ik ben echt een zonmens.

Essie exotic liras nagellak

Exotic Liras is dat ook, past perfect bij een zonnetje. Het is een beetje een frambozenrood/roze kleurtje, een kleur die wat mij betreft eigenlijk altijd wel goed is.

Net geen rood, iets meer richting roze. Ik vind m prachtig!

Essie exotirc liras swatch

Op de foto’s draag ik een basecoat, twee lagen Exotic Liras en een topcoat. Exotic Liras vind ik top dekken. Als je haast hebt is één dikkere laag al voldoende. Ik bracht twee dunnere laagjes aan en zoals je ziet is de dekking goed. Alleen er is een klein plekje onderaan mijn ringvinger wat niet helemaal goed gedekt is. Dit zag ik eigenlijk pas terug op de foto’s en was me niet eens echt opgevallen toen ik deze lak droeg!

Essie lak exotic liras

Exotic Liras zonder flits

Deze laatste twee foto’s zijn zonder flits. Ik vind dat het kleurtje zo met al deze foto’s redelijk goed overkomt zoals ik hem in het echt vind. Net-niet-rood haha! Met mijn telefooncamera is hij zo moeilijk vast te leggen 🙁

Essie lakken vind ik persoonlijk altijd heel fijn lakken. De kwastjes zijn wat breder waardoor je gemakkelijk je hele nagel van een kleurtje kunt voorzien. De houdbaarheid van Essie lakken met een topcoat is bij mij vaak een dag of 5. Soms houden ze langer, het ligt er maar net aan hoe actief je bent met je handen.

Exotic Liras kun je kopen bij bijvoorbeeld Bol.com en Wehkamp maar ook bij Etos en grotere Kruidvat filialen. Essie lakjes kosten rond de 10 euro en ik vind ze het geld meer dan waard!

 

Liefs, Tessa

 

2 gedachten over “Essie | Exotic Liras

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *