Lush Kitchen | Calacas Jelly

Het is weer jelly tijd hier op ByTwins.nl. Dit keer weer een jelly vanuit Lush Kitchen. Hij is gifgroen en heeft een schedelafdruk aan de onderkant.

IMG_9939

Natuurlijk heb ik het over Calacas jelly, deze kwam rond Halloween uit. Er is ook een showegel in de zelfde geur maar die heb ik helaas niet kunnen bemachtigen. Misschien maar goed ook, aangezien we meer dan 30 Lush douchegels hebben.. oops. De jelly kwam dus al een tijdje geleden uit in de Kitchen. Eerst was ik ook niet van plan om er iets over te schrijven, maar ik doe het nu toch. Deze jelly is namelijk zó lekker daar moeten meer mensen van weten!

Calacas heeft een heerlijke zoete fruit geur met een flinke dosis limoen en neroli olie, om het iets zachter te maken zit er heel veel aloe vera in. Door de aloe vera wordt je huid heel zacht en goed verzorgd.

IMG_9952

En dan heb ik het nog niet over de kleur gehad, dit is echt groen. In het echt nog veel groener dan dat hij op de foto’s over komt, hoe tof! Op de onderkant staat een schedel. Helaas zie je die niet heel erg goed terug, dat komt omdat ik de jelly al een aantal keren heb gebruikt voordat ik deze foto’s heb gemaakt.

Calacas was trouwens een van de eerste jelly’s uit de Kitchen die ik kocht. En toen begon de verslaving, ondertussen al vrij veel Kitchen jelly’s in mijn bezit. Maar jelly’s zijn gewoon zo leuk om mee te douchen en om mee te spelen. Ideaal voor als je kinderen hebt of net zoals ik een groot kind ben :p.

IMG_9948

De ingrediënten van Calacas zijn (via Lush.co.uk):

*Glycerine, Water, Sodium Laureth Sulfate, Aloe Vera Gel, Propylene Glycol, *Carrageenan Extract, Perfume, Lime Oil, Olibanum Resinoid, Neroli Oil, *Citral, *Limonene, *Linalool, Hydroxycitronellal, Colour 45350, Colour 42090, Methylparaben, Propylparaben.

Calacas is in gebruik echt ideaal, hij schuimt voor een jelly echt heel erg goed en hij is vrij stevig. Super handig want dan kan je hem gewoon in zijn geheel gebruiken, dit vind ik zelf altijd het fijnste. Door de aloe vera wordt mijn huid echt super zacht. De geur van Calacas blijft ook lekker lang op je huid, zeker wel een uurtje of twee. Kun je leuk een groot Calacas monster spelen.

 

IMG_9959

Calacas zit een kleine pot van 100 gram en kostte in de Kitchen ongeveer 4 of 5 euro, ik weet de exacte prijs helaas niet meer uit mijn hoofd.

 

 

X Nancy

-jellybelly-

4 gedachten over “Lush Kitchen | Calacas Jelly

  1. Wat ben ik toch jaloers op al jou/jullie Lush producten! De shower jelly’s vind ik zelf minder fijn in gebruik maar ze ruiken wel allemaal zó lekker. Deze lijkt me ook heerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *