What’s In My Helmer?

Whiee! Vandaag laat ik jullie zien wat er in mijn make-up & sieraden Helmer kastje zit én hoe ik deze heb ingericht.

Helmer kastjes, ik denk dat de meeste ze wel kennen. Het zijn onwijs handige kastjes voor beautyspullen maar ook voor kantoorprullaria en eigenlijk al het andere wat je kwijt moet. Helmer kastjes zijn van Ikea en kosten maar €30,00, daarnaast zijn ze in verschillende kleuren te koop wat ze misschien nog wel leuker maakt.

IMG_0995

Ik heb zelf twee Helmer kastjes. Dit is de ene en in mijn andere Helmer zitten al mijn nagellakspullen, misschien dat ik die later ook nog eens voorbij laat komen ?!

IMG_0956

Dit is de bovenkant van mijn Helmer. Niets meer niets minder haha! Mijn Helmer staat een beetje verstopt achter mijn bed en daarom ziet niemand al deze spullen die erop staan. In het doosje van de Deautybox zit mijn voorraadje medicijnen, daarnaast staan allemaal potjes met vitamine enzo. Je ziet onder andere een heerlijke bed&body mist van Rituals, droogshampoo, Zwitsal haarolie en mijn Tangle Teezer. Boven op de Deauty nog twee heerlijke handcremes en daarnaast handschoentjes van p2 die ik wel eens ’s nachts draag met dikke laag handcrème of de zalf voor mij eczeem die ernaast ligt.

IMG_0958

Het bovenste laatje. Helemaal vol met makeup.

IMG_0959IMG_0960

In het zwarte Glossybox doosje, die vooraan in mijn lade ligt, zit eigenlijk een beetje mijn everyday make-up. Achterin liggen veel blushes, wat poeders en highlighters en onderop wat foundations. Er zit niet echt een systeem in de losse producten achterin maar zolang ik mijn weg nog vind in deze berg gaat het prima.

 

IMG_0964

De tweede lade staat vooral in het teken van lippen. Behalve het voorste gedeelte en het kleine hokje achterin.

IMG_0968IMG_0969

In deze lade zit een Antonius lade inzet. Hierdoor heb ik handig wat vakjes in mijn lade die zorgt voor wat meer orde. In het voorste langwerpige vakje liggen vooral back-up mascara’s maar ook wat potloden, eyeliners en andere losse producten. Het rechtervak in het midden ligt vol met lipgloss en een enkele lippenbalsem, het vak daarnaast is vooral lipstick en veel lippenbalsem. Ik heb zoveel lippenbalsem, echt niet normaal. En toch heb ik het afgelopen jaar al best regelmatig een lippenbalsem opgemaakt :’) Achterin liggen nog twee lipproducten in verpakking haha, die moet ik van mezelf dicht laten tot ik wat meer heb opgemaakt. Het zijn een Strawberry Sorbet Eos en twee Crystal Baby Lips. Misschien moet ik die maar eens verkopen of weggeven ofzo, want ze blijven nog wel even zo liggen denk ik. In het meest lege bakje ligt een puntenslijper en mijn oude wimperkruller als back-up. Ook liggen er wat van die rubbertjes voor in m’n wimperkrulles.

 

IMG_0970

 

In de derde lade liggen al mijn oogschaduw paletten.

IMG_0971IMG_0972

In het zwarte bakje liggen mijn wat kleinere palettes, daarnaast mijn geliefde Naked 2 en Chocolate bar. Ook het ELF beautybook en Sleek palettes. Het grote zwarte ding is mijn 88 palette, en daaronder ligt nog een grote doos van Sephora verstopt.

 

IMG_0980

In de vierde lade liggen wat haarspulletjes en sieraden. Hier ook een handige ladeinzet.

IMG_0982IMG_0983

Onderin grote klemmen, borstels, een kam en een donut ding. Rechts in het midden veel klemmetjes, bobby pins en reserve haar elastiekjes. Links in het midden liggen wat oorbellen, twee plasticjes vol met knopjes en liggend op een anti-slip matje (heul handig!!) liggen nog wat kleine oorbellen. Achterin mijn zilverpoetsdoek met daaronder wat zakjes met oude sieraden. In het andere vakje een glazen potje met losse achterkantjes en nog een haar-donut-ding.

 

IMG_0984

De laatste lade die ik deel bewaard voor mij ook sieraden. Hier weer een ladeinzet met handige anti-slip stukjes erin.

IMG_0985IMG_0986

 

In de voorste twee vierkantjes liggen vooral armandjes, rechts de wat grovere, links de wat kleinere. In het midden rechts mijn horloge van Ebay en daarnaast wat dunne kettingkjes. In het midden links liggen mijn “mooiere” armbanden. Achterin liggen de wat grotere kettingen die ik eigenlijk nooit meer draag.

 

Voor de oplettende lezer: juist, er mist één lade in dit artikel. In mijn onderste lade zitten namelijk allemaal insteekhoezen en mapjes en lege schriften. Niet interessant!

 

IMG_0990

Sinds vorig jaar ben ik begonnen met magneten sparen van de plaatsen/landen waar ik ben geweest. De collectie is nu nog klein en ik moet er echt aan denken dat ik ze niet vergeet te kopen als ik op vakantie ga! Deze zitten nu eigenlijk zo aan mijn Helmer dat niemand ze ziet haha, vind ik ergens niet erg. Ik vind het leuk om ze nu alvast te sparen en als ik dan ‘ooit’ uit huis ga een leuk plekje te vinden voor mijn, hopelijk dan wat grotere, magnetenverzameling.

 

IMG_0991

 

En dat is wat er allemaal in mijn Helmer zit verstopt! Misschien dat ik binnenkort mijn andere Helmer ook laat zien, maar ik ben enorm aan het twijfelen om veeeel van mijn nagellak weg te doen dus ik ga eerst eens bedenken wat ik daarmee wil.

 

Ik ben heel benieuwd, heb jij ook een Helmer kastje? En hoe is deze ingedeeld?

What’s in your Helmer?

Laat het me weten! En als je het ook als blogpost gaat delen vergeet het me dan vooral niet te laten weten 🙂

 

 

Liefs, Tessa

Vergeet je ons niet te volgen op Bloglovin? We hebben bijna 100 volgers whiee!

 

 

3 gedachten over “What’s In My Helmer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *