Food | Johnny Doodle Fudge proeven

Sinds een paar weken staat heel mijn Instagram feed vol met Johnny Doodle chocolade en fudge. Ik ben nogal een zoete kauw dus dit moest ik natuurlijk ook echt eens proberen. Ik kocht alle vier de smaken en in het kader van de wetenschap heb ik ze geproefd. 😛

Bij de Kruidvat hadden ze vier verschillende smaken : Vanilla, Choco latte!, Rum & raisins en Salty caramel. Ze leken me allemaal erg lekker, alleen bij Rum&Raisins had ik mijn twijfels. Niet alleen ik ging de test aan maar ook Tessa, broer Don en moeder Elly durfde het aan hihi.

 

Vanilla Fudge

IMG_0884

Nancy: hmm, een hele lekkere zachte en romige vanille fudge. Lekker zoet maar niet ze zoet, ook is de vanille smaak lekker goed aanwezig.

Tessa: ja deze vind ik wel erg lekker. Ik vind fudge wel altijd zoveel in mijn mond ofzo haha! Ik neem een half blokje per keer.

Elly: Wat een leuke zakjes zeg, de fudge zelf is wel een beetje aan de zachte kant. Dit kan ook door het weer komen. De fudge is goed zacht en is snel weg.

Don: Een goede fudge, maar niet heel erg bijzonder. Ik heb wel eens lekkerdere fudge op.

 

 Choco Late! Fudge

IMG_0891

Nancy: Ook lekker! een zachte chocolade smaak ook proef ik het latte gedeelde er in terug. Het smaak net zo als een echt chocolade latte. Echt een lekkere chocolade fudge.

Tessa: Mm.. nee deze vind ik niet zo lekker. Hij ruikt wel echt naar chocolade (waar ik onwijs van hou) maar ik vind dit toch niet echt lekker.

Elly: Hmm hij ruikt echt naar chocolade. Ook deze is erg zacht, voor het mooie net iets te zacht.

Don: Ook deze is wel lekker, maar zelf hou ik niet zo van chocolade fudge.

Salty Caramel Fudge

IMG_0901

Nancy: Ze ruiken ook echt mega naar karamel, en zo proeven ze ook. Ze hadden van mij nog wel een klein beetje meer zout gemogen, maar de ze zijn echt lekker. Hier zou ik echt zo een zak van leeg eten..

Tessa: Volgens mij komt bijna alles tegenwoordig in karamel-zeezout smaak haha. Ik vond deze wel lekker, je proeft de karamel eigenlijk gelijk wel en het zout kwam bij mij wat later.

Elly: Hmm ik proef wel zout, ook te zacht naar mijn mening maar hij is wel oke.

Don: Ook van mij had er meer zout ingemogen.

Rum&Raisins fudge

IMG_0898

Nancy: Voor deze smaak was ik een beetje bang maar ik ging de uitdaging toch aan. Hij smaakt echt naar fum en rozijnen, heel apart in combinatie met fudge! Wel errug lekker. Ik neem er nog één. Of twee. Of..

Tessa: Nee ik ben niet heel erg fan van deze. Ik vind ze wel lekker maar ik hou het toch maar gewoon bij de vanille variant haha!

Elly: Ja lekker, ik proef rozijntjes. * er volgt een lange stilte*  dit is wel een favoriet.

Don: Deze is wel heel lekker, ik heb zelf nog nooit fudge op met rum en rozijnen op. Een goede combinatie!

 

Johnny Doodle is te koop bij verschillende winkels een zak fudge van 200 gram kost €1,59 maar ik kocht ze bij de Kruidvat in de aanbieding voor maar €0,99 per zak.

Heb jij wel eens iets op van Johnny Doodle en wat vond jij er van?

 

X Nancy

5 gedachten over “Food | Johnny Doodle Fudge proeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *