Mini Shoplog | Make-up studio

Nee, ik mag echt even geen lipsticks meer kopen. Hé de Make-up Studio. Zullen we even gaan kijken? En ik verliet de winkel met een lief klein tasje gevuld met drie mooie producten, oops.

IMG_0661

In Den Haag zit een hele mooie winkel van Make-up Studio, ik kom er alleen nooit zo heel erg vaak. Misschien komt het doordat ik nooit de winkel kan verlaten zonder iets moois te kopen. Make-up studio heeft echt hele mooie producten en ze zijn een stuk goedkoper als merken als Mac terwijl het wel top kwaliteit is. Het personeel is altijd heel behulpzaam en de producten worden altijd mooi verpakt.

IMG_0672

Ik kocht twee lipsticks en een lipprimer. Een lipprimer die had ik nog niet, een goed excuus om er eentje te kopen toch haha. De lipprimer doet beloven dat de kleur van je lipstick mooier wordt en dat hij langer blijft zitten. Dit ga ik natuurlijk uitgebreid testen en dan ga ik er nog een review over maken, net als de lipsticks trouwens. De lipprimer komt in een mooi matt zwart doosje met in een inhoud van 2.5ml. In de verpakking zit ook een spiegeltje wat ik altijd erg handig vind.

IMG_0685IMG_0700

Ik kocht ook nog twee lipsticks. Een matte lipstick, Velver Raspberry Beret, een prachtige donkerpaase berry kleur. Ik hou echt van dit soort kleuren! De andere lipstick heet XOXO red, ja je hebt nooit genoeg rode lipsticks! Het is een mooie, klassieke rode kleur. Allebei de lipsticks hebben ook een heerlijke geur wat ik altijd leuk vind als een lipstick een lekkere geur heeft. Beide lipsticks zijn 4ml, een prima inhoud.

 

IMG_0709

Zowel de lipsticks als de lipprimer komen in een mooi doosje, wat je echt een luxe gevoel geeft.  De verpakkingen voelen heel stevig en een zien er mooi luxe uit.

 

De lipprimer kost €13,90 en de lipsticks zijn per stuk €15,90 wat ik echt een goede prijs vind voor de kwaliteit die je krijgt. Van alle drie de producten komt nog een review online, ik weet nog niet of ik ze apart ga behandelen of samen in een artikel. Wat vind jij? Samen of los? Laat het me even weten

X Nancy

3 gedachten over “Mini Shoplog | Make-up studio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *