€12,50 Challenge #3 | Etos

Whiehoe het is vandaag weer de zestiende van de maand en dat betekend: €12,50 challenge! Vandaag laat ik je zien welke leuke producten ik scoorde bij Etos.

 

Voor degene die het gemist hadden: sinds drie maanden heb ik het abonnement op mijn Styletonebox opgezegd en besloten iedere maand zelf voor €12,50 dingen te kopen. De eerste keer was aan Hema de beurt, de tweede keer Kruidvat en vandaag dus Etos! Ik heb totaal vier producten gekocht waarvan ik zeker ga weten dat ik deze producten ga gebruiken.

Etos scrub €2,99

IMG_0729

Ik hou van scrub en deze had ik nog nooit geprobeerd dus ik nam hem mee haha! Hij ruikt echt heel fijn. Ik ben benieuwd naar hoe hij werkt, ik zal er nog over schrijven!

 

 

Etos body souffle €4,99

IMG_0717

Dit leek me heel leuk voor als het straks wat warmer weer is. Hij ruikt naar limoen en munt, lekkere zomergeur dus! Hier zal je misschien ook nog wel eens iets over lezen 😀

 

Wattenstaafjes €0,35

IMG_0721

Deze waren thuis in de badkamer op, dus ik dacht laat ik even nieuwe mee nemen. En voor die vijfendertig cent, kan ik ze niet laten liggen. Nu is iedereen thuis ook weer blij.

 

Etos fixing spray €4,99 (aanbieding voor €3,99)

IMG_0725

Deze wilde ik al een tijdje proberen, nu was hij in de aanbieding dus nam ik hem gelijk mee. Hij kostte nu nog maar vier euro whoehoe! Ik ben heel benieuwd naar deze fixing spray en ik ben benieuwd of hij goed gaat werken. Ik kocht de hydrating versie en ik zal jullie laten weten wat ik er van vind.

 

IMG_0736

In totaal was ik €12,32 kwijt! dus nog onder de €12,50 whiehoeeee

 

Bij de eerste vorige €12,50 challenge kreeg ik een reactie dat het leuk zou zijn om een leuk boxje met waarde van €12,50 voor elkaar te maken met een andere blogger. Super leuk! Zie jij dit zitten? Dat we dus voor elkaar een leuk pakketje maken met de waarde van €12,50? Stuur dan een mailtje naar info@bytwins.nl met als onderwerp de €12,50 challenge met wat info over jezelf en je blog. Misschien kunnen wij dan een box voor elkaar maken

IMG_0733

X Nancy

 

3 gedachten over “€12,50 Challenge #3 | Etos

  1. Super tof nan, vind deze artikelen altijd leuk om te lezen! De fixing spray van de etos heb ik ook vind hem erg fijn:) xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *