Essie | Stones n’Roses

Ik deel weer een lakje uit mijn Essie collectie met jullie!

Essie Stones n’Roses zit sinds kort in mijn Essie stash en wat een beauty is het!

Essie stones n roses

Stones n’Roses is een warm, perzik tot koraalachtig roze kleurtje. Ik vind m prachtig en een echte musthave voor de lente en de zomer. Op de foto’s draag ik geen topcoat dus de prachtige glans die je ziet is puur Stones n’Roses, super mooi!

Essiestonesnrses

Essie Stonesnroses (1)

Essie Stones n’Roses dekt goed met drie wat dunnere lagen. Na 2 laagjes zag ik toch nog wat minder dekkende vlekjes waardoor ik een derde laagje heb aangebracht. Met drie laagjes is hij perfect dekkend.

De houdbaarheid van Essie lakjes vind ik persoonlijk altijd echt top. Soms blijven de lakjes met een topcoat wel een week mooi zitten! Het verschilt natuurlijk wel in hoeveel en wat jij met je handen doet op een dag. Gemiddeld blijven Essielakjes wel een dag of vijf zonder chips op mijn nagels zitten.

Essie Stonesnroses (2)

Essie lakken hebben altijd fijne kwastjes. Ze zijn redelijk breed en altijd rond afgesneden waardoor je zeer gemakkelijk je nagels van een kleurtje kunt voorzien. Een van de redenen waarom ik fan ben van Essie 🙂

Stonesnroses

 

Essie Stones n’Roses is op verschillende manier verkrijgbaar. Online vind je hem bijvoorbeeld bij Bol.com maar ook offline kun je hem scoren in de Etos of de grotere Kruidvat filialen. Essie lakjes kosten rond de €9,99

 

Wat vind jij van Stones n’Roses? Ik vind hem in ieder geval errug mooi 😀

 

3 gedachten over “Essie | Stones n’Roses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *