Unboxing| Blux box april 2016

De Bluxbox van april is geleverd en vandaag laat ik jullie zien wat er in de box zit!

De box zat weer lekker veel met producten! Ik vind het altijd leuk om mijn box te ontvangen en weer lekker producten uit te gaan proberen!

Bluxbox april  (6)

1. Lord&Berry 201000 Maximatte Limited Edition

Ik heb al eens eerder iets van dit merk ontvangen in een box. Vandaag is het een lipstick-potlood en i like! Ik draag echt weinig lipstick maar dit is wel echt een Tessa kleur. De kleur die iedereen heeft ontvangen is #7900 Intimacy. Ik ben blij met dit potlood en i luv the color. Ik ga deze zeker snel uitproberen en gebruiken 😀 De box bevat een fullsize product van €18,00

 

Bluxbox april  (3)

2. Unani Il-Luminate Micellar Water

Kijk dit vind ik top. Mijn Micellair water van Ziaja is bijna op dus deze kan ik mooi daarna gaan gebruiken haha! Ik heb al eerder producten van Unani gebruikt en ik vind het tot nu toe steeds prima producten. Ik ga deze dus binnenkort direct gebruiken en ik ben benieuwd naar de werking ervan. De box bevat een fullsize product van 200ml van €15,00

 

Bluxbox april  (5)

3. Figs&Rouge Handcream

Ah hier heb ik in het verleden ook al lipproducten van ontvangen, ook in boxen. Een handcreme heb ik van dit merk nog niet eerder geprobeerd dus ik ben heel benieuwd. Het is een makkelijke kleine tube die je handig in je tas kunt meenemen. De handcreme bevat onder andere shea butter en belood snel in te trekken en je handen te verzachten en te voeden. Ik heb de geur Mango Mandarin ontvangen, ik ben niet heel erg fan van deze geuren maar wie weet vind ik hem wel lekker. De box bevat een tube van 20ml die €6,00 kost.

 

Bluxbox april  (4)

4. Balance Me protect and shine shampoo.

Ik ben een beetje bezig met de kleine flesjes shampoo uit mijn stash opmaken en nu heb ik weer een bij haha. Ik bewaar deze denk ik voor een vakantie ofzo! Balance me is ook een merk dat ik al eerder heb gezien in een box. Deze shampoo is vrij van sulfaat en siliconen en zal daardoor minder schuimen. Wel reinigt de shampoo je haar en hoofdhuid. De shampoo bevat grapefruit en mandarijn extracten waardoor hij vast wat citrustachtig zal ruiken, net als de handcreme niet mijn favoriete geur hihi. Ik ben benieuwd! De box bevat een tube van 30ml die €5,65 kost.

 

Bluxbox april  (2)

5. Naobay Orange Juice Foot Cream.

Nog een product met een citrus geur haha! Ik tref het niet qua geuren in deze box. Ik ken Naobay ook al vanuit de box en heb er al een aantal producten van gebruikt en zelfs opgemaakt. Een voetencreme had ik nog niet eerder gebruikt van dit merk en gezien de citrus touch weet ik ook niet of ik deze ga gebruiken. De voetencreme bevat shea butter en aloe vera wat wel heerlijk verzorgend is, hij schijnt snel in te trekken en de huid van je voeten lekker soepel en zacht te maken. De box bevat een tube van 100 ml die €16,99 kost.

 

Bluxbox april  (7)

Ik vind de inhoud van deze box best leuk. Van alles wat, een reiniging voor je gezicht, een shampoo. hand- en voetencreme en ook nog een mooie lipstick. Wel vind ik het heel jammer dat ik ieder merk uit deze box al ken vanuit eerdere boxen. Het doel van zo’n box is naast nieuwe producten, ook nieuwe merken uit te proberen. Ik hoop dat er volgende keer weer wat nieuwe dingen voor mij tussenzitten. Tot die tijd ga ik zeker deze producten gebruiken. Vooral de micellair water en de lipstick zijn zeer welkom!

 

Hoe denk jij over de inhoud van de box?

 

 

Liefs, Tessa.

 

Volg jij ByTwins al op Bloglovin?

2 gedachten over “Unboxing| Blux box april 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *