Opgemaakt | April 2016

April is alweer voorbij gevlogen! Kijk je mee naar welke producten wij hebben opgemaakt de afgelopen maand?

 

Tessa

IMG_0501

Niet veel deze maand! Geen idee hoe het kan, de ene maand is het echt een stuk meer dan de andere maand.

Zoals altijd watjes&tissues van de Aldi. Een kleine Decleor Hydra Floral Moisturising mask ging ook op. De eerste van de drie Aldo Vandini handcrèmes ging op. De Pure Hydro Handbalsam, wat een heerlijk product. Ik ben nu de andere twee nog aan het gebruiken! ik ben echt fan van deze handcremes. De mini Louis Widmer sun protection face spf 30 is opgegaan en dat vond ik zo onwijs jammer! Ik vond dit echt een top product en misschien koop ik hem voor de zomer wel fullsize, even kijken hoeveel SPFjes ik nog heb liggen haha.

IMG_0520

Drie haarproducten: Lush Retread haarconditioner ging op. Prima conditioner maar niet méga speciaal. De L’Oréal professionel absolut repair lipidium shampoo ging op, wat een mond vol. Fijne shampoo, fijne geur. Ik heb nooit echt veel voorkeuren in dit soort producten. De Balea Oil Repair Express Kur had ik al zo lang liggen dat ik besloot dat hij nu maar eens gebruikt moest worden. Ik heb het product gebruikt als een soort haarmasker en vond m top.

IMG_0523

Maskertjes!  Himalaya Herbals Purifying Neem Mask en een reinigende porienstrip van Lifecare. Van mijn vorige stage kreeg ik als kerstcadeautje een rij met I love… douchegels. Deze in de Vanilla&Ice cream geur ging als eerste op. Een heerlijke zoete vanille geur.  De Balea Deodorant Dry heb ik ook opgemaakt afgelopen maand, ik kocht hem vorig jaar in Duitsland.

 

Nancy

Oke, laten we beginnen met maskers. Want daar heb ik er echt heel veel van opgemaakt.

IMG_0485

Als eerste twee maskers van de Hema, hier komt nog een review over. Ook maakte ik weer maskers op van Dr van der hoog ik vind het altijd prima maskertjes. Daarnaast nog een sheetmask, deze kreeg ik gratis bij een ebay bestelling geen idee welk merk het is. Maar hij was wel echt mega goed. En dan nog meer ebay maskers drie keer de oogmaskers, het lip masker, een keer het zwarte masker en de trio neus pore strips.

IMG_0524

Er gingen weinig geurkaarsen op, ik brand de laatste tijd weer veel jars dus dat duurt wat langer haha! Ik brandde twee tarts op van waxmelt.nl en een YC Witches Brew tart.

 

IMG_0486

Tijd voor al het opgemaakte Lush, als eerste een pot Karma kream, een pot h’suan wen hua, rosy cheeks een lekker vers masker, Santa fun, the rough whit the smooth, american cream, cupido love zeep, en nog een sample van de karma zeep. Whiehoeee lekker veeeel! Love Lush!

IMG_0491

Helaas ging ook mijn geliefde douchegel van Philosophy op, ik mag alleen echt geen nieuwe kopen van me zelf.. Binnenkort komt er een Lush douche gel stash en dan zal je snappen waarom. Ook maakte ik na ongeveer 38920 jaar de bodylotion op van one ginger morning, hij was echt lekker maar ik was hem zo zat aan het eind. Ook ging de mint julep scrub op. En natuurlijk maakte ik ook nog twee deodorants op.

IMG_0494

De ziaja Peeling ging helaas ook op, dit is de tweede keer dat ik er eentje opmaakte. Ook ging helaas mijn geliefde The microdelivery peel op, godzijdank heb ik er nog een op voorraad liggen. Iets wat niet op is maar wat ik wel ga weg gooien in mijn  Revitalash, hij is gewoon oud. Ik krijg gewoon last van me ogen met gebruiken. Ik heb nu weer een nieuwe in gebruik en nu heb ik weer nergens last van.

 

IMG_0498

En we zijn er nog niet hoor hahaha, ook maakte ik nog doekjes op voor het verwijderen van swachtes, deze koop ik altijd bij Action. Ook gooi ik mijn Beautyblender weg, ik gebruik hem al te lang. Heb nu weer een nieuwe in gebruik. Mijn paarse haarverf is ook gegaan, ik heb er drie maanden mee gedaan dus dat is echt lang. Ook gooi ik mijn Treclinac weg ik heb van de dermatoloog weer andere crèmes gekregen die ik nu gebruik. Ook is er weer een stuk Uni Cura opgegaan, dit gebruik ik om mijn piercing mee schoon te maken. Er ging net zo als altijd nog een pot John Frieda haarmasker op en ik maakte een parfum sample van La Vie Est Belle op.

 

 

Dat was hem weer! Nancy maakte heel veel op, Tessa een stuk minder deze maand. We zijn nu alweer benieuwd hoe veel het volgende maand weer gaat zijn.

Zitten er favorieten van jou tussen onze opgemaakte producten?

3 gedachten over “Opgemaakt | April 2016

  1. Wauw, bij elkaar is het een hoop zeg! Ik ben nu veel producten aan het opmaken die toch al bijna op waren en dat gaat goed. Ik ga er dan ook maar eens een artikel van maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *