Hema | Time to reset Berry delight & Dead sea minerals makser

Maskers van de Hema? Jazeker, ik kocht er twee voor de €12,50 challenge.

 

Je kon ze in de €12,50 challenge van vorige maand al zien, de maskers van Hema. Ik probeerde ze uit en vertel je er vandaag meer over.

IMG_9528

Ik kocht twee verschillende soorten uit de Time To Reset lijn. De paarse heet Berry delight en de blauwe heet Dead sea minerals.

 

Berry delight

IMG_9534

Het paarse masker trok als eerste mijn aandacht. Ik vind paars gewoon al een toffe kleur haha! Dit masker zou je huid moeten hydrateren en goed schoonmaken, ik ben benieuwd.

Als eerste de kleur van het masker, wow! Het heeft een lila kleurtje en een prachtige parelmoer glans, heel bijzonder. Dit heb ik nog niet eerder gezien! Ik liet het masker ongeveer een half uurtje intrekken en spoelde hem vervolgens af met warm water. Mijn huid voelde na het masker zeker zacht en gehydrateerd aan, ook zag mijn huid er goed uit. Ik ben fan.

IMG_9966

De ingrediënten zijn:

Aqua, Glyceryl stearate SE, Stearic acid, Glycol stearate, Glycerin, Bentonite, Glyceryl stearate, Coco-glucoside, Prunus persica kernel oil, Mica, PEG-100 stearate, Phenoxyethanol, Xanthan gum, Propylene glycol, Caprylyl glycol, Parfum, Rubus idaeus fruit extract, Aloe barbadensis leaf juice, Vitis vinifera fruit extract, Vaccinium macrocarpon fruit extract, Vaccinium angustifolium fruit extract, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Citric acid, CI 77891, CI 15850, CI 42090

Wat fruit extracten en ook aloe vera vind ik terug op de lijst. Die gekke nummers aan het einde zullen vast verantwoordelijk zijn voor de kleur en de parelmoer glans.

 

Dead sea minerals

IMG_9537

Ik hou altijd wel van masker met dode zee mineralen dus deze nam ik ook mee. Het masker heeft best een aanwezige geur, het doet mij denken aan een scheer crème voor mannen. Zelf hou ik wel van die geur, maar ik kan me heel erg goed voor stellen dat niet iedereen hier van houd. Ik had na Berry Delight stiekem gehoopt dat dit masker ook zo’n leuke parelmoer glans zou hebben maar die heeft hij niet haha! Deze ziet er dus iets minder spectaculair uit

IMG_0010

De ingrediënten zijn:

Aqua, Kaolin, Glycerin, Alcohol denat, Glyceryl stearate SE, Sodium citrate, Polysorbate 20, Maris sal, Glucose, Citric acid, Parfum, Fucus vesiculosus extract, Silt, Linalool, Potassium iodide, Sodium chloride, Butylphenyl methylpropional, Coumarin, Potassium thiocyanate, Limonene, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Lavandula angustifolia oil, Citrus aurantium bergamia fruit oil, Lactoperoxidase, Glucose oxidase, CI 42090

 

Als tweede ingrediënt zie ik kaolin, dit is een klei soort dat ideaal is voor maskers en je huid op een goede en zachte manier reinigt (Lush gebruikt deze klei ook heel erg vaak). Als vierde ingredient Alcohol Denat kan misschien wat alarmbelletjes doen rinkelen. Zelf reageer ik hier gelukkig niet op.

Na twintig minuten heb ik het masker afgespoeld met warm water en gereinigd met de Sponge me spons. Mijn huid was goed schoon en voelde zacht aan.

 

 

In de Time to reset-lijn zijn nog meer maskers verkrijgbaar. Ik ga ze denk ik allemaal kopen en uitproberen maar eerst moet ik echt al mijn andere maskers opmaken want ik heb er echt heel erg veel.. Ik zou dit masker dus zeker nog een keer kopen en ik zou je hem ook echt aanraden. En zeker voor dat kleine Hema prijsje.

IMG_9546

 

De Masker zijn de koop bij de winkel van Hema en kosten per stuk €1,75. Ik vind het echt een goede prijs voor deze maskers. Ik denk dat deze maskers ook erg leuk zijn om cadeau te doen of te gebruiken bij een vriendinnenavondje.

X  Nancy

Een gedachte over “Hema | Time to reset Berry delight & Dead sea minerals makser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *