Kruidvat | Scrubcreme Abrikoos

Ken je dat? Een product wat heel lang favoriet is geweest die je dan ineens niet meer gebruikt.. Dat heb ik met deze scrubcreme van het Kruidvat. Zo’n acht jaar geleden gebruikte ik dit product zo’n twee keer per week maar nu eigenlijk nooit meer.

Tijdens de €12,50 challenge kocht ik hem weer eens en ben ik hem weer gaan gebruiken. Vroeger versleet ik echt pot na pot, maar opeens gebruikte ik hem niet meer. Ik weet eigenlijk niet waarom ik gestopt ben met het gebruiken van dit product haha!

IMG_0102

De verpakking is volgens mij niet veranderd in al die jaren. Hij zit nog steeds in de zelfde bruine glazen pot met het wit en oud oranje kleurige etiket er op.

In de pot zit 100ml scrub waarmee je vrij lang doet omdat je maar weinig nodig hebt. Ik vind de pot een prima uiterlijk hebben maar dat hij van glas is vind ik niet heel leuk, ik ben altijd bang dat ik hem laat vallen onder de douche. Gelukkig is dat nog nooit gebeurd maar toch..

 

IMG_0114

De crème waarin de scrub deeltjes zitten is echt heel erg romig. Hierdoor heb je vrij weinig nodig van de scrubcreme om dat hij heel goed verdeelt. De scrub deeltjes die er in zitten zijn vrij klein maar het zijn er heel veel waardoor hij goed scrubt. Nadat ik hem weer één keer heb gebruikt ben ik direct weer fan geworden van dit product.

IMG_0116

De scrub deeltjes zijn gemaakt van abrikoos pitdeeltjes, fijn dat dit natuurlijk is. De deeltjes scrubben mijn huid echt goed en na gebruik van de scrubcreme voelt mijn huid heel goed en zacht aan.

IMG_0107

Deze fijne scrubcreme is te koop bij het Kruidvat en voor een pot van 100ml betaal je €2,79, al zeg ik het zelf is dat een prima prijs voor zo fijne en zuinige scrubcreme!

 

Wat is jou vergeten beauty artikel van vroeger?

 

X Nancy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *