Lush | Yummy mummy showercream

Een prachtige paarse kleur heeft deze Yummy Mummy. Hij komt uit de moederdagcollectie en is nu verkrijgbaar bij Lush.

Yummy Mummy, wat een leuke naam hé! En de kleur vind ik ook echt heel leuk en vrolijk. Leuk om cadeau te doen aan je moeder maar ook om gewoon lekker zelf te gebruiken.

IMG_9887

Lush heeft regelmatig speciale collecties. Denk aan valentijnsdagcollectie, paascollectie, kerstcollectie en dus ook moederdagcollectie. Wij als echte Lushies houden daar natuurlijk van! Lekker limited producten scoren en steeds komen er weer nieuwe producten bij. Vaak is een groot deel van zo’n collectie met nieuwe producten maar er zijn ook vaak producten die terugkomen, denk aan snowfairy.

Ik ben zo slecht in geuren omschrijven haha! Wat ruik ik ruik als Yummy Mummy ruik: zacht zoet, een beetje warm door wat kruiden als vanille. Ook zit er wat van bloemetjes in de geur. Ik vind hem heel lekker! Ik zou hem het liefst gebruiken in de avond van een lente/zomerdagje. Maar het is een geur die eigenlijk altijd wel kan.

IMG_9896

De substantie is echt heel romig en fluffy. Ik gebruik Lush douchegels altijd in een douchepuf en laat hem dan lekker opschuimen om mijzelf er vervolgens mee te wassen. Er zitten veel hele kleine glittertjes in de douchegel wat hem nog leuker maakt. Had ik al gezegd dat de kleur onwijs leuk is!

IMG_9889

Ingrediënten via Lush.nl:

Water (Aqua), Sodium Laureth Sulfaat (Sodium Laureth Sulfate), Natrium Cocoamphoacetate (Sodium Cocoamphoacetate), Stearinezuur (Stearic Acid),Parfum (Perfume), Propyleen glycol (Propylene Glycol), Cacaoboter, fair trade biologische (Theobroma cacao), Lauryl betaïne (Lauryl Betaine), Geranium essentiële olie (Pelargonium graveolens), Zoete Sinaasappelolie, Braziliaanse (Citrus Sinensis), Tonka-absolue (Dipteryx odorata), *Limonene (*Limonene),*Linalool (*Linalool), amyl cinnamal (Amyl cinnamal), Benzyl alcohol, *Citral (Citral), Sneeuwvlokjes glanspoeder, Kleurstof 17200 (Colour 17200), Kleurstof 45410 (Colour 45410), Kleurstof 42090 (Colour 42090), Methylparabeen,Propylparabenen (Propylparaben)

 

De fair trade cacaoboter staat redelijk bovenaan de lijst. Verder zie ik geranium, zoete sinaasappelolie en tonka. En check de sneeuwvlokjes glanspoeder haha! Zo leuk

IMG_9900

Yummy Mummy is de komende weken nog verkrijgbaar in de Lush winkels en op de webshop. Yummy Mummy is verkrijgbaar in een fles van 250 gram voor €15,95 en een fles van 500 gram voor €26,95. Ik kan Yummy Mummy zeker aanraden! Ga hem eens ruiken in de Lush winkel zou ik zeggen 😀

 

 

3 gedachten over “Lush | Yummy mummy showercream

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *