Japans snoep proeven #3 | Gekke kitkats en roze chips

Whiehoe, het is even geleden… Maar we hebben weer Japans snoep geproefd! Verschillende kitkat smaken en een roze chippie. Kijk je mee?

Zo’n twee maanden geleden lieten we jullie de unboxing van onze bestelling bij Mostcutest.nl zien. We hebben al meerdere dingen geproefd uit onze bestelling en vandaag delen we proefparty nummer 3.

 

Kitkat

De Kitkats hebben verschillende smaken: pompoen, cheesecake, groene thee en zoete aardappel. Dus dat is heel anders dan dat we hier in de winkels hebben liggen haha!

IMG_7926 - kopie

Kitkat > Pompoen

Nancy: Omg ja! Deze zijn echt heel erg lekker. Hier wil ik er echt meer van hebben, heerlijk zoet met een goede pompoen smaak. Ja ik ben zeker fan!

Tessa: Pompoen.. Ik eet niet echt vaak pompoen.  Ik vond deze niet echt heel lekker maar wel oké..

 

Kitkat > Cheesecake

Nancy: Echt heel lekker, een mega goede cheesecake smaak. Toch altijd weer knap hoe ze het kunnen verzinnen en kunnen namaken. De combinatie is echt heel erg lekker van kitkat en cheesecake!

Tessa: Gadver. Nee dit is het niet. Brrr ik krijg er bijna kippenvel van!

 

Kitkat > Groene thee

Nancy: Neeee! Gatver, echt heel erg vies. Deze vind ik echt goor gewoon. Alsof je aan een theezakje ligt te sabbelen. Gewoon bitter en goor.

Tessa: Nee haha dit vind ik ook echt heel vies.. Je hebt bij de Japanner ook wel eens groene thee ijs, dat heb ik een keer geproefd en vond ik ook goor. Nee dit is echt brrrr!

 

Kitkat > Zoete aardappel

Nancy: Deze is echt heel erg apart.. Ergens heel lekker maar ergens ook heel vies. Ik weet niet zo goed wat ik er van moet vinden. Ik vind hem wel meer lekker dan vies haha.

Tessa:  Nee deze vond ik ook echt niet lekker. Eigenlijk vind ik geen van deze Kitkatjes lekker haha! Terwijl ik gewone Kitkat wel heel lekker vind.

 

Caramel Corn Candy Strawberry

IMG_7944

Nancy: Oke, dit is raar. Het is een soort van zoete chips. Heel lekker maar ook wel apart haha! Deze zak is zonder problemen leeg gegaan, heerlijk.

Tessa: Deze vond ik heul lekker! Ze lijken qua structuur op die kaas of pinda chippies die er ook een beetje zo uit zien. Ze zijn wel wat kleiner en ze zijn dus zoet. Ik vond deze heel lekker! Maar aardbei smaak haal ik er niet uit, en volgens de verpakking zou dat het moeten zijn.

IMG_7947 - kopie

 

2 gedachten over “Japans snoep proeven #3 | Gekke kitkats en roze chips

  1. Hahaha leuk om julie verschillende smaken te lezen. Green Tea Kitkat is iets waar je echt van moet kunnen houden. Matcha is zo’n specifieke smaak. Je hebt ook Matcha/Green tea Oreo koekjes.. Die zijn echt puur Matcha: bitter en het ruikt naar vis! Hahaha. Die vind ik zelf verschrikkelijk vies, maar de kitkatjes en de Green tea Pocky wel weer lekker.

    Die zoete chipjes lijken net op kleine cocktail garnalen trouwens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *