Essie|Romper Room

Whiehie ik deel weer een lakje met jullie!

Nadat ik mijn scriptie had ingeleverd kocht ik twee Essie lakjes in de sale, dat had ik wel verdiend vond ik. Eén van de lakjes die ik kocht was Romper Room, ik had dit lakje al een aantal keren gezien op Instagram en ik vond m altijd al zo leuk! Nu kocht ik hem en ben ik er helemaal blij mee.

Na wat research kwam ik erachter dat Romper Room in eerste instantie uit een lente collectie kwam en later in de vaste collectie is gekomen. Gelukkig maar want het is zo’n leuk lakje.

Ess romper room

Tijdens het swatchen van deze lak had ik wat droge handen met hier en daar wat eczeem, ik hoop dat jullie daar omheen kunnen kijken. Vaak hebben soortgelijke kleuren toch net een wat lastigere dekking dan bijvoorbeeld een donkerder kleurtje. Romper Room is inprincipe met drie laagjes dekkend maar doordat ik mijn nagel stootte zitten er op mijn middelvinger vier laagjes waardoor hij wat dikker oogt.

Essie ROmper Room

 

Romper Room is echt een heel leuk lichtroze lakje wat ik heel tof vind ik de lente en de zomer. Ik vind dat zulke kleurtjes altijd kunnen en leuk matchen bij allerlei kleding en accesoires. Ik heb meerdere soortgelijke lakjes maar deze vind ik wel echt heel erg mooi!

Essie lakjes hebben een heel fijn, breed kwastje waarmee je top je nagels kunt lakken. Essie lakjes houden met een base en topcoat zeker wel een dag of 5 perfect!

Essie romper roomm

 

Essie’s Romper Room zit in de vaste collectie en is verkrijgbaar bij Etos, enkele kruidvat filialen en op verschillende webshops voor ongeveer €9,99

3 gedachten over “Essie|Romper Room

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *