Crazy Color Violette | ik heb paars haar

Ik heb paars haar! Vandaag laat ik je alles zien en vertel ik er over.

Ik zat al een hele tijd te denken om de korte kant van mijn haar weer paars te verven. Nu weet ik dat ze het op mijn werk niet leuk vinden maar hé YOLO :P. Ik zat nog te twijfelen tussen verschillende merken van ‘verf’ uiteindelijk koos ik voor Crazy Color in de kleur Violette. De kleuren van Crazy Color zijn allemaal semi-permanent, dit houdt in dat je het na loop van tijd er gewoon weer uitwast.

IMG_6672

Voor het beste en het mooiste resultaat moet je wel eerst je haar ontkleuren of bleken. Ik heb mijn haar bij de kapper laten blonderen zo dat ik een goede basis had voor de kleur, mocht je zelf vrij licht haar hebben hoeft dit natuurlijk niet. Ik heb eerst geprobeerd mijn donkerblonde haar te verven maar dat pakte niet, dus ik ging naar de kapper om het te laten blonderen.

IMG_20160315_172944

Toen mijn haar mooi blond was heb ik de eerste laag verf er ingezet. Deze heb  ik op nat haar geverfd en ongeveer een half uurtje laten zitten. Na het half uurtje heb ik hem uitgespoeld en nog een keer de verf er op gezet. Toen vond ik de kleur mooi, wat meer blauw dan paars maar toch vond ik hem zo mooi. Na een weekje ongeveer heb ik de kleur nog een keer aangebracht en ruim een uur laten intrekken. Daarna was de kleur echt heel mooi paars.

IMG_6694

Nu denk je misschien dat het helemaal niet goed is om je haar zo vaak te verven. Maar nee! Dit is een haarverf die niet slecht is voor je haar. Het is eigenlijk bijna alleen maar een soort kleurstof om een boost te geven. Je zou het wekelijks kunnen gebruiken mocht je dat willen 😉 Het ontkleuren/blonderen van je haar is natuurlijk wel slecht, dat moet je ook niet te vaak doen.

 

IMG_6696

Crazy Color kun je bij verschillende winkels kopen en op veel plekken online zo als bijvoorbeeld bij Attitudeholland.nl. Crazy Color heeft onwijs veel leuke en gekke kleuren, als mijn tube op is ga ik zeker een andere paarse kleur proberen! In een tube zit 100ml en kost bij Attitudeholland €6,99. Met een tube doe ik denk ik zo’n 10 keer doen dus je doet er vrij lang mee!

 

 

Wat vind jij van mijn nieuwe haar? Heb jij wel eens een “rare” haar kleur gehad?

 

 

X Nancy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *