Ebay | Crystal Collagen Gold Powder Eye Mask + WINACTIE gesloten

Huh, een masker voor je ogen? Nou niet echt voor ogen hoor, maar voor onderkant van je ogen. Je weet wel, waar die heerlijke wallen zitten als je weer eens tot veelte laat hebt genetflixt.

Deze Crystal Collagen Gold Powder Eye Mask, jaja een hele mond vol, zijn inderdaad goud van kleur. Ze zijn van een soort zacht siliconenspul gemaakt waardoor ze onwijs lekker zitten en niet zo  snel afzakken. Je brengt ze aan op een schone huid en  legt ze dan onder je ogen. De dunne kant moet aan de kant van je neus en de dikke kant aan de kant van je slapen.

IMG_8695

Ik probeerde de oogmaskers voor de eerste keer bij een meiden avond die een vriendin van mij had gegeven. Ik vond ze heel erg fijn en besloot toen ik in de avond thuis kwam Ebay af te zoeken voor de maskers, ik bestelde er direct een aantal dan waren ze goedkoper haha!

IMG_8708

De verpakking is heel erg simpel, wat ik wel een heel erg plus punt vind is dat de beschrijving in het Engels is en niet het Japans ofzo.  Ze zeggen dat het masker er voor zorgt dat je wallen als sneeuw voor de zon verdwijnen, dat je ogen gehydrateerd worden en dat het tegen rimpels werkt. Best een hele belofte voor kleine gouden dingetjes die op je wallen legt.

IMG_8700

Of ze echt tegen rimpels werken, ik denk het niet hoor. Maar tegen donkere kringen en het puffy dat je wel eens hebt onder je ogen. Ja daar werkt hij zeker goed voor. Mijn huid voelt na gebruik echt iets voller en zachter aan. Ik breng ze zelf in de avond aan vlak voor dat ik ga slapen en dan ga ik nog even Netflixen. Na een afleveringetje (of 2) haal ik ze er af en dan ga ik lekker slapen. In de ochtend heb ik geen puffy wallen!.

IMG_8703

Ik ben er dus heel erg over te spreken, wil jij ze ook een keer proberen? Dat kan! Ik geef er namelijk drie weg. Gewoon om dat het kan.

 

Wat moet je doen om kans te maken op de oog maskers?

Volg ByTwins.nl op Bloglovin

Laat een reactie achter met een geldig email adres, zo kan ik je mailen als je hebt gewonnen.

 

Dit is alles wat je hoeft te doen! Lekker makkelijk toch? De winnaar krijgt dus gewoon lekker makkelijk een mailtje.

 

X Nancy

15 gedachten over “Ebay | Crystal Collagen Gold Powder Eye Mask + WINACTIE gesloten

  1. Ohh dat lijkt me ideaal! 😉 heb inderdaad ook wel eens last van wallen, ben erg benieuwd! 😉
    Zal ze ook graag eens via ebay bestellen, heb je het linkje voor me? Kan ze zo snel niet vinden..
    Groetje ilsiee

  2. Het lijkt mij een heel interessant masker. Mijn ogen zijn de laatste tijd erg vermoeid, mede dankzij Netflix haha! Ik doe graag mee met de winactie. Liefs Esther

  3. Wat handig, ik heb daar smorgens heel erg last van. Ook lijkt me het handig voor als ik iemand moet opmaken voor iets bijzonders dat ik ze dit kan geven voor de dag ervoor! Ik doe zeker mee 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *