Unboxing | Waxmelts.nl

Yeay, vandaar weer een unboxing. Dit keer een unboxing van Waxmelts.nl, ik bestelde een heleboel nieuwe waxmelts!

IMG_9486

Ik kende zelf de webshop helemaal niet, tot dat ik een keer een cupje kreeg van iemand in de geur karma van Lush. Ik was gelijk verkocht! Hallo waxmelts in karma geur!! Waarom wist ik niet eerder van deze webshop af?

Naast karma bestelde ik nog veel meer! Hieronder zie je wat ik allemaal bestelde.

 

Karma

IMG_9498

Hier bestelde ik er acht van, nu denk je misschien acht? Raar aantal. Ze hadden er helaas niet meer op voorraad, als ze er twintig hadden gehad had ik deze waarschijndelijk ook allemaal gekocht. ik hou gewoon van de geur van Karma, nu kan niet alleen ik maar ook heel het huis naar Karma ruiken. (L)

 

 

Amaretto

IMG_9510

Amaretto is toch wel mijn favoriete drankje, heerlijk vind ik het zowel puur als met cola. Toen ik zag dat ze melts hadden in deze geur kocht ik er direct twee. Ze ruiken echt naar amaretto, yummieeee.

 

Aphrodite

IMG_9506

Hier kocht ik er vijf van, puur door de omschrijving van de geur. Ik las patchouli en werd gelijk blij. Maar ik ruik hem er niet in terug. Hij ruikt meer naar een mannelijke parfum voor na het scheren. Begrijp me niet verkeerd hij ruikt echt heel erg lekker hoor maar ik had het wel anders verwacht

Dance of the sugar plum fairy

IMG_9502

Een heerlijke zoete geur die niet te zoet is, dit komt door de kaneel en sandelhout die er inzitten. Echt onwijs lekker, hier ga ik er vast meer van kopen bij mij volgende bestelling.

 

Witching hour

IMG_9500 (2)

Negen van de tien keer als er ergens heks in de naam staat vind ik het heerlijk. Nu ook weer, OMG wat ruikt dit lekker! ahhhhhhh. Hier wil ik er duizend van hebben. Zeker een nieuwe favoriete geur!

 

Eau’pium

IMG_9511

Ik moest denken aan Black Opium en bestelde deze twee ook even mee. Maar helaas ze ruiken er niet naar :(. Hij ruikt een beetje naar een spuitbus voor op de wc, tja sorry ik vind hem echt niet lekker ruiken. Misschien dat Tessa of mijn moeder deze kan waarderen.

 

Platteland

IMG_9521

De naam klonk gewoon al lekker en hij doet zijn naam eer aan. Hij ruikt heel erg fris en echt heel lekker.

Angel wings

IMG_9518

De kleur van deze wax is gewoon echt al heel erg leuk om te zien. En de geur is echt heel apart, een hele zoete geur maar ergens ook weer niet zoet. Een hele warme vanille geur. Ik vind hem lekker.

 

Mysore sandelwood

IMG_9523

De geur van sandelwood begin ik steeds meer te waarderen dus ik kon het niet laten om ook deze mee te bestellen. Hij heeft een hele zachte sandelwood geur, echt heel erg lekker.

 

Spice

IMG_9520

Deze ruikt heel erg kruidig zo als de naam al doet vermoeden haha. Ook deze vind ik echt onwijs lekker lekkerder als de Yankee Candle Spice variant. En dat zegt echt heel veel haha.

 

Harvest moon

IMG_9514

Een zacht zoete fruit geur met een goede dosis ceder en musk er in om hem te dimmen qua zoet. Echt een goede combinatie.

Anijs

IMG_9516

Als laatste bestelde ik ook nog de geur anijs mee, ik verwachte een hele heftige anijs geur. Maar hij heeft niet een hele sterke anijs geur. Hij ruikt echt heel erg lekker hoor maar niet de sterke anijs geur die ik had verwacht.

 

IMG_9494

Dit is alles wat ik bestelde bij www.waxmelts.nl, de cupjes kosten €0,60 cent per stuk. Ik vind het echt een hele goede prijs, kun je lekker veel geuren uit proberen. De geurtjes gaan ongeveer acht uur mee.

IMG_9490

 

Had jij wel eens van de webshop waxmelt.nl gehoord? En welke geur lijkt jou het lekkerst?

 

X Nancy

3 gedachten over “Unboxing | Waxmelts.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *