Lush | Sonic Death Monkey showergel

Ik deel vandaag weer een Lush Kitchen douchegel op ByTwins.nl

Misschien begrijp je niet waarom wij hier welleens Kitchen producten reviewen. Ze zijn zeer zelden verkrijgbaar en je moet ze ook nog eens uit Engeland bestellen.. Klopt helemaal! Toch zijn er van Kitchen producten weinig reviews te vinden en zeker in het Nederlands zijn ze erg schaars. Wanneer er een product in de Kitchen komt wil je toch wel even weten of het wat voor je kan zijn en dan zijn deze reviews juist handig! Daarom delen we zo af en toe gewoon Kitchen producten zodat er ook in het Nederlands informatie over te vinden is.

Dat gezegd te hebben. Letsgeuuoo!

Lush Sonic Death Monkey douchegel (1)

Sonic Death Monkey is een product wat jaaren geleden gewoon in de schappen van Lush te vinden was. Hij is uit het assortiment gehaald waardoor aardig wat Lushies zeer verdrietig zijn geworden. Daarom komt hij nu zo af en toe eens voorbij in Lush Kitchen! Daar komt ook onze Monkey vandaan.

Lush Sonic Death Monkey douchegel (2)

Sonic Death Monkey is een mix van koffie, chocolade en citrusgeuren. Heel apart maar het werkt! Zelf hou ik van dit rijtje alleen van chocolade maar toch kan ik deze geur echt waarderen. Toch is chocolade eigenlijk hetgeen wat je het minste ruikt. Het is lijkt meer een beetje een zoete koffie met sinaasappel erdoorheen. De geur is heerlijk warm en geschikt voor een lekker opwarmende douche maar ook wanneer het buiten warm is en je een verkoelende douche zoekt denk ik dat deze best geschikt zal zijn door de citrusgeuren. Daarnaast is hij heerlijk om mee wakker te worden door de combinatie van koffie en citrus.

Lush Sonic Death Monkey douchegel (4)

Lush Sonic Death Monkey douchegel (3)

In de ingrediënten zien we onder andere gemalen koffie bovenaan de lijst. Verderop zien we wat cacao-ingrediënten en verschillende citrus sappen en oliën, en spot ik onderaan nog vanille wat misschien zorgt voor de wat zoete touch aan deze geur.

Lush Sonic Death Monkey douchegel (6)

 

Er is wel iets wat als nadeel gezien kan worden aan deze douchegel. Hij is namelijk onwijs vloeibaar. Ik denk niet dat hij werkt wanneer je de douchegel direct vanaf je hand over je lichaam beweegt want dan eindigt alles in het doucheputje. Zelf gebruik ik de douchegel in combinatie met een douchepuf en dat gaat prima. Ik kan hem lekker opschuimen en mezelf er helemaal mee inzepen. En wat ruikt hij dan goooehooeeed!

 

Lush Sonic Death Monkey douchegel (5)

 

Sonic Death Monkey is dus een soort lichtzoete-citrus-koffie in een fles. Ook qua dikte komt dat wel overeen want hij is dus onwijs dun. Hou je van koffie en van citrusgeuren dan weet ik zeker dat je Sonic Death Monkey heerlijk vind!

Kitchen douchegels kosten rond de €15,00 en zijn beperkt verkrijgbaar.

 

Liefs, Tessa

2 gedachten over “Lush | Sonic Death Monkey showergel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *