Philosophy| Purity Made Simple

Al jaren gebruiken wij beiden dit product en we zijn lang niet de enige. Dit is denk ik het populairste product wat Philosophy op de markt heeft.

Philosophy heeft onwijs fijne producten, zo zijn wij ook groot fan van de Micro Delivery Peel en de Hope In A Jar cremes. Purity is een product wat denk ik in vele badkamers staat en vandaag vertel ik wat ik er zo fijn aan vind.

IMG_7501

Purity Made Simple is dus een reinigingsproduct. Het is een 3-in-1 product omdat hij ook geschikt is op je ogen te reinigen én het is direct een toner. Purity is verkrijgbaar in verschillende formaten, de grootste is 240 ml dan is er nog een van 90 ml en soms kan je in geschenkverpakkingen een heel kleintje vinden van 30 ml. De flesjes van 30 en 90 ml zijn echt ideaal om te bewaren en bij te vullen wanneer je bijvoorbeeld op reis gaat. Er zijn inmiddels meerdere varianten van Purity uitgebracht zoals een gel en een oliereiniger, daarnaast zijn ze afgelopen jaar gekomen met een reinigingsborstel en reinigingsproduct in één! Wij houden het voor nu beide bij de “gewone” Purity.

IMG_7505

Philosophy staat een beetje bekend om de teksten die op de verpakkingen staan, zo ook op de verpakking van Purity.

IMG_7515
IMG_7519

 

Purity komt in een stevige plastic fles waar wel in geknepen kan worden om het product uit de handige klikdop te krijgen. Purity is handig te doseren en dat komt goed uit want je hebt maar weinig nodig. Het drupje wat op mijn hand ligt is voldoende om mijn gezicht mee te reinigen, ideaal! Hoe gebruik ik Purity? Ik verwijder eerst mijn oogmake-up met kokosolie wat ik er vervolgens afhaal met een warm washandje. Vervolgens breng ik Purity met mijn handen aan over mijn gehele gezicht (ook ogen) en maak draaiende bewegingen om mijn huid goed schoon te krijgen. Purity verwijder ik vervolgens ook weer met een warm washandje. Zo is eigenlijk altijd mijn gehele gezicht make-up vrij en voelt hij schoon en níet trekkerig aan! Ik sluit altijd af met wat micellair water op een watje en ik zie dan ook vrijwel nooit make-up terug op het watje wat betekend dat Purity mijn gezicht echt goed reinigt. Op deze manier vind ik Purity echt top in gebruik! Wel gebruik ik eigenlijk altijd een ander product om mijn oogmake-up te verwijderen, soms irriteert Purity namelijk een beetje in mijn ogen.

IMG_7524

Purity is voor mij een reiniger die mijn gezicht goed schoon maakt, geen trekkerig gevoel geeft en gemakkelijk en fijn in gebruik is. Purity is zuinig en daardoor prima te betalen, vaak kopen wij Purity producten wanneer er korting is en zo is hij nog beter te betalen. Voorheen hadden Nancy en ik wel eens onze eigen fles maar daar zijn we mee gestopt want het is natuurlijk onzin om twee dezelfde flessen in de badkamer te hebben staan. Nu staat er een kleintje onder de douche en een grote bij onze verzorgingsspullen en kunnen we deze zo samen gebruiken. Zelfs nu we samen doen met een fles gaat deze nog onwijs lang mee!

 

Philosophy is verkrijgbaar bij ICI Paris XL. De fles van 240 ml kost zo’n €22,00 en de fles van 90 ml kost zo’n €12,00.

Heb jij Purity wel eens geprobeerd?

 

Liefs, Tessa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *