John Frieda |Full Repair shampoo

Ik bedacht me een tijdje geleden dat ik nog nooit iets heb geschreven over mijn favoriete shampoo van John Frieda! Daar komt nu verandering in..

Deze shampoo is al lange tijd favoriet, ik heb al meer dan 10 verpakkingen opgemaakt. De shampoo maakt mijn haar goed schoon en voedt en verzorgt mijn haar. Ik verf mijn haar al ongeveer acht jaar en deze shampoo is speciaal ontwikkeld om beschadigd haar te verzorgen en beschermen. Het verzorgen van mijn haar vind ik, zeker omdat ik het verf, erg belangrijk.

 

IMG_8074

De verpakking is een handige tube. Door de klikdop gemakkelijk te doseren en hij is gemakkelijk leeg te maken doordat het een flexibele tube is. De shampoo bevat 250 ml en je doet hier best lang mee omdat je niet veel shampoo nodig hebt.

 

 

Dit is wat John Frieda zelf zegt over de shampoo:
Met Inca Inchi, een lichtgewicht micro-olie rijk aan omega-3. De formule herstelt zichtbaar en voelbaar overbehandeld haar en voegt volume toe voor een soepele full body style. Ontwart lokken en vermindert de kans op haarbreuk bij kammen of borstelen als je blijft haken.

IMG_8084

De ingrediënten zijn:

WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCO-GLUCOSIDE, FRAGRANCE, COCAMIDE MEA, SODIUM CHLORIDE, GLYCOL DISTEARATE, DMDM HYDANTOIN, BENZYL ALCOHOL, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, DICETYLDIMONIUM CHLORIDE, METHYLPARABEN, PEG-12 DIMETHICONE, MALIC ACID, PROPYLPARABEN, CETYL ALCOHOL, DISODIUM EDTA, PROPYLENE GLYCOL, GLYCINE, PLUKENETIA VOLUBILIS SEED OIL, PPG-9, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHEROL

IMG_8102

In de zelfde Full Repair lijn zijn er nog drie andere producten te koop namelijk een conditioner, een masker en een serum. Zelf gebruik ik uit deze lijn alleen de shampoo. De Full Repair shampoo maakt mijn haar goed schoon en goed doorkambaar. Ik merk ook dat hij mijn haar “repareerd” doordat mijn puntjes altijd een stuk fijner aanvoelen wanneer ik deze shampoo heb gebruikt. De geur is trouwens ook heel lekker! Hij blijft best een tijdje in je haar hangen wat ik zelf een pluspunt vind.

 

IMG_8107

De producten van John Frieda zijn bij vrijwel elke drogist te koop. De Full Repair shampoo kost €9,15 maar er zijn vaak aanbiedingen waarmee je de producten van John Frieda met veel korting kunt scoren.

 

 

 

Welke shampoo gebruik jij op het moment?

 

X Nancy

Een gedachte over “John Frieda |Full Repair shampoo

  1. Ik vind zelf die nieuwe natuurlijn van Garnier erg fijn!
    Die shampoo wissel ik af met een Lush shampoo (zo’n blokje, naam ben ik kwijt) en Gulh bier shampoo.
    Klinkt niet echt lekker maar krijg er wel degelijk steviger haar van 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *