Ebay | pil’aten lipmasker

Ken je dat, je kunt niet slapen en gaat voor de lol even op Ebay kijken? Nou ik (helaas) wel en ik bestelde deze lipmaskers. Ik was reuze benieuwd jij ook?

IMG_8563

Maskers voor je gezicht, ja die kennen we! Maskers voor je haar, ja kennen we ook. Maar een masker voor je lippen? Daar had ik nog nooit van gehoord. Ik werd nieuwsgierig en ik bestelde er een paar op Ebay. Toen ik het pakje binnen kreeg voelde ik me net een klein meisje, ik was zo blij. En vooral heel erg nieuwsgierig hiernaar. Uit mijn werk ben ik direct naar huis gegaan om deze lipmaskers te proberen.

IMG_8567

Het lipmasker is van het merk Pil’aten, het zelfde merk als de zwarte maskers die ik laatst liet zien. Hierdoor durfde ik het wel aan om iets van Ebay op mijn lippen te gebruiken. Ik zag ze ook wel van andere merken staan maar ik was altijd een beetje bang dat het heel chemisch zou zijn en slecht zou zijn mocht je er iets van in je mond krijgen. Ze komen in een vrij simpele verpakking. En staat een lief klein meisje op en wat tekens die wij hier niet kunnen lezen.

IMG_7401

Het masker heeft ook echt de vorm van lippen en hij is echt heel groot. Mocht je mega grote lippen hebben kun je hem ook nog gewoon gebruiken :’). Altijd handig om te weten, want ik heb soms zelf al met sheet masks dat ze niet helemaal op mijn hoofd passen.

 

 

Het masker heeft niet echt een speciale geur, hij ruikt neutraal. Dit vind ik zelf bonus punten, want niemand wil met een stikkend lipmasker zitten denk ik zo. Het masker is van een super zacht, jelly, silicone soort materiaal. Het voelt heel erg fijn aan op je lippen. Ik liet het masker ongeveer 15 minuten zitten, ik heb geen idee hoe lang het er eigenlijk op moet zitten van mijn Japans is niet zo best:P.  Na het verwijderen voelde mijn lippen zacht en gevoed aan, alsof je hebt geslapen met een dikke laag lippenbalsem.

IMG_7404

Ik vond het masker dus echt wel heel goed werken, maar ik weer niet of ik hem nog vaker ga bestellen. Niet om dat hij nu zo duur is, want hij kost nog geen euro. Maar puur omdat hij nogal wil gaan schuiven als je hem op hebt en de randjes laten ook vrij snel los. Het was leuk om te proberen maar zachte lippen kan ik ook krijgen door lipbalm wat ik dus voortaan zal doen haha!

 

Doe jij ook wel eens aan online winkelen in de avond/nacht?

 

 

X Nancy

Een gedachte over “Ebay | pil’aten lipmasker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *