Lush | B Never Too Busy To Be Beautiful

Whiehoe! Vandaag deel ik weer een douchegel uit mijn (onze) Lush douchegel stash!

B Never Too Busy To Be Beautyiful, een lange maar toffe titel. Nu hoor ik je denken, deze douchegel ken ik helemaal niet? Dat kan goed kloppen. B Never (om hem maar even af te korten) is een douchegel die af en toe langs komt bij Lush Kitchen. Lush Kitchen? Ja, een hoop vragen. Lush Kitchen is een onderdeel van Lush die iedere dag een ander exclusief product aanbiedt, dit kan van alles zijn. Oude producten, oude limited editions, nieuwe producten en er zijn producten die eens in de paar maanden eens langskomen in de Kitchen. Lush Kitchen is een hemel voor de échte Lushies maar ook verschrikkelijk voor onze portomonnees.

Lush B Never douchegel

B Never is een douchegel die bomvol zit met honing. Hij ruikt naar honing, hij ziet eruit als honing alleen hij plakt gelukkig niet maar hij schuimt weer wel. Je zal je maar douchen met een plakkerige douchegel, gatsie! Gelukkig is het douchen met deze douchegel een feestje, mits je van de geur van honing houdt.

Lush B Never too busy ingredienten

Hier zie je de ingrediënten van deze douchegel. Ik spot maarliefst VIJF verschillende soorten honing en daarnaast nog wat bloemige extracten. Over de geur kan ik eigenlijk niets anders zeggen dan honing, hij ruikt gewoon precies zo.

 

 

Lush Be Never too busy

Lush B Never

Als je de geur van honing kunt waarderen dan kan je deze douchegel ook waarderen. Ben je niet zo’n fan? Dan begrijp ik dat goed. De geur is behoorlijk aanwezig en ik kan goed begrijpen dat je, wanneer je het niet lekker vind ruiken, er een beetje onpasselijk van kan worden. Ik pak B Never regelmatig en neem hem mee onder de douche om mezelf er mee te wassen. Mijn huid wordt goed schoon én goed verzorgd door deze douchegel en na het douchen blijft er heel lichtjes een honing geur achter.

De douchegels in de Kitchen kosten ongeveer €15,00 en zijn altijd 250gr verpakkingen. Ik verwacht nog drie (OEPS) douchegels en wanneer deze binnen zijn zal ik echt eens aan een stash artikel beginnen.

 

Liefs, Tessa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *