Mac | Stone

Ik heb er weer een nieuwe Mac lipstick bij! Eentje die echt al heel lang op mijn wishlist stond namelijk: Stone. Hallo Stone welkom bij de familie 🙂

IMG_8235

Stone wilde ik echt al een tijdje hebben, elke keer kocht ik hem toch maar niet. Toen ik laatst weer eens Youtube aan het kijken was en een video van Vera Camila keek waar ze hem op had, toen wist ik het zeker. Ik moet Stone hebben, hij is zo gaaf! Stone is zeker een gewaagde kleur die niet iedereen mooi vind en die ook zeker niet iedereen goed zou staan. Ik vind dat ik hem kan hebben en ben ook echt verliefd op deze geweldige kleur!

IMG_8239

Stone is een matte lipstick, hier door blijft hij geweldig lang zitten. Net als de andere matte lipsticks van Mac. De matte finish is mijn favoriet van de verschillende Mac lipstick, ze blijven erg mooi en lang zitten. Het enige nadeel is dat ze je lippen wat kunnen uitdrogen, goed hydrateren met lippenbalsem en je probleem is weg. Ik scrub wel mijn lippen voordat ik een matte lipstick aanbreng zo krijg je het mooiste resultaat en weet je zeker dat je geen velletjes gaat zien.

IMG_8330

Stone is een hele mooie grijs/bruine kleur. De kleur is behoorlijk koel qua ondertoon, mocht je een warme ondertoon hebben zou ik hem eerst even uittesten in de counter of in de winkel voordat je hem koopt of besteld. Ondanks het een matte lipstick is vind dat hij heel goed aanbrengt. Yup ik ben echt heel erg blij met Stone, geen idee waarom ik zo lang heb gewacht met het kopen van dit schatje. Ik hou van aparte lipstick en Stone is zeker apart. Zou jij Stone aan durven? Laat het weten!

IMG_8373

Mac Stone kun je onder andere kopen bij de Mac counters en winkels van Mac. Ook Kun je hem online bestelen via de webshop van Mac of de webshop van Douglas. Mocht je hem bestellen raad ik je aan bij Douglas te bestellen, zij verzenden veel sneller en de verzendkosten zijn gratis! Stone kost, net als ander lipsticks van Mac, €19,50.€19,50

 

 

X Nancy

6 gedachten over “Mac | Stone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *