Opgemaakt | Maart 2016

Maart is alweer voorbij en de lente is officieel begonnen! Vandaag laten we jullie zien wat wij in maart hebben opgemaakt.

Nancy

Ik heb deze maand geen Lush opgemaakt..¬†HAHA! Beste 1 april grap ever ūüėÄ

IMG_9389

Natuurlijk ging er wel Lush op! En weer behoorlijk wat. Als eerst een mini van Lord Of Misrule, hier zat 70 gram in, hij komt uit een giftset. Ook ging er weer eens een jelly op, dit is Deep Sleep en komt uit de Kitchen. Hij rook heerlijk naar lavendel en zonnebloem! Met heel veel pijn in mijn hart ging ook mijn geliefde Karma parfum op, gelukkig heb ik nog een 100ml fles staan. Dit verzacht de pijn echt want Karma is echt mijn favoriete geur ooit van Lush. Ik maakte nog een sample op van Icewine, deze jelly is ook echt goddelijk en als laatste nog twee producten op voor in bad.  Pink Flamingo en Yoga Bomb, ik heb er heerlijk van genoten toen ik op vakantie in bad zat!

IMG_9392

En ik zou Nancy niet zijn als dat het enigste Lush zou zijn, nope er ging meer op! Nog twee favoriete Lush producten zijn opgegaan Cup o Coffee en Jersey Bounce. Ook is mijn dagcrème van Philosopy opgegaan, ik ben nu een andere variant aan het gebruikten en daar komt nog een artikel over. Ook ging mijn shampoo van John Frieda op, hier komt volgende week een artikeltje over online.

IMG_9397

Zal ik eerst weer even de tarts van Yankee candle doen? wel zo makelijk. Ik brandde de volgende tarts op: Pineapple Paradise, Cinnanmon stick, Christmas Memories en Fireside treats. Allemaal heerlijke en sterke geuren. Ook ging er een pakje reinigingsdoekjes van de Action op, deze gebruik ik altijd om swatches mee weg te halen. Mijn scheermes was weer aan vervanging toe en dit mesje van Gilette gaat nu de prullenbak in. Lippenbalsem maak ik bijna nooit op maar hier is er één! Ik vond hem erg goed. Er ging ook een concealer op, deze van NYX is echt heel fijn! En wattenschijven, tja Kruidvat eigen merk vind ik prima. Nu denk je misschien huh Nens je deodorant die is kapot, ja dat klopt. Ik had hem echt maar vier keer gebruikt en toen liet ik hem vallen in de badkamer. KABOEM overal deodorant, gelukkig heb ik er nog een stuk of 30 op voorraad.

IMG_9403

En dan zijn we alweer bij het laatste van mij aangekomen. Ik heb weer lekker veel maskertjes gebruikt, eentje van Dr van der hoog, Anatomicals, The Bodyshop, Pilaten, en nog twee oogmaskers. Ik maakte ook nog drie samples op toen ik op vakantie was allemaal van Philosopy, scheelde mij een hoop gesjouw! Het zijn: The microdelivery face wash, Hope in a jar, en The microdelivery peel op.

Tessa

Vorige maand had ik echt MEGA veel opgemaakt, deze maand is dat zoals verwacht een stuk minder. Toch is het meer als ik had gedacht.

IMG_9366

Watjes en tissues, maak ik iedere maand wel op. Ik heb altijd die van de Action en gebruik deze ook in m’n salonnetje (daarom zijn het er altijd zoveel haha).

IMG_9369

Deze maand gingen er wat maskertjes op. We zijn een midweekje weggeweest en ik had geen conditioner maar haarmaskers meegenomen. Die van Douglas vond ik fijn, die van 7th Heaven vond ik stinken. Het kleimasker ontving ik in een Bluxbox en had deze op terwijl ik in bad zat en de poriestrips probeer ik regelmatig te gebruiken.

IMG_9374

En ja, wie op vakantie gaat neemt mee… LUSH! Ik had vier badproducten bij me en heb deze heerlijk opgebruikt. Van een aantal heb ik foto’s gemaakt tijdens het badderen en daar zal ik een artikeltje over maken ūüėÄ Ik had: Fizzbanger, The Experimenter, The Comforter en The Magic of Christmas mee.

IMG_9377

Make-up! Dat gebeurd niet vaak en deze maand gingen er maarliefst vier producten op. Nouja, eigenlijk drie. De Essence mascara is niet op maar is heel oud en de sluiting is kapot. De Catrice primer vond ik prima, de foundation is echt favoriet geweest en ik baal dat hij op is. Ik poederde alles af met de All About Matt poeder die uiteindelijk waar uiteindelijk tientallen losse stukjes van overbleven en niet meer te gebruiken was.

IMG_9383

Mijn haarmasker ging aan het begin van de maand op, ik moet echt een nieuwe kopen! De Naobay tonic is ook opgegaan, ik heb deze met veel plezier gebruikt. Een mini shampootje van Tony&Guy en een kleine verpakking van Garniers Micellair water gingen ook op. De mini tubetjes crèmes zijn inmiddels bijna op! Deze maand gebruikte ik er één van La Roche Posay en Unani. Ook ging er een pakje reinigingsdoekjes op uit een Box. Ik heb vond deze niet fijn en heb er vooral mee schoongemaakt.

Samen

We hebben deze maand NIETS samen opgemaakt!

 

Dat was het alweer! Wij zijn nu alweer benieuwd wat er aan het einde van april allemaal in onze “opgemaakt doos” zit! Heb jij veel producten opgemaakt afgelopen maand?

 

Liefs, Tessa&Nancy

Een gedachte over “Opgemaakt | Maart 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *