Dr Van Der Hoog|Moment of Zen – Maskerverwenset

Ken je dat? Dat je voor één dingetje naar het Kruidvat gaat en weer met een volle tas naar buiten komt? Nou ik wel hoor hihi. Zo vond ik laatst bij het Kruidvat deze set met maskers van Dr. van der Hoog.

IMG_6629

Hij lag met nog een andere soort bij de geschenkverpakkingen. Leuk dacht ik! En hij kostte maar vier euro voor vier maskers. Volgens mijn briljante wiskundige brekingen kom je dan uit op één euro per masker. Goede deal toch? Normaal kost één masker €2,29, zo toch mooi even €5,16 bespaart per verpakking. Ik hou wel van een goede deal! Ik testte alle maskers uit en vandaag vertel ik je in het kort wat ik van de maskers vind.

 

Smooth Sea Butter Cupuacu

IMG_6643

Een heerlijk zacht voedend en verzorgend masker, hij ruikt echt heerlijk en maakt mijn huid lekker zacht. De dag nadat ik dit masker had gebruikt zat ik onder de kleine witte puistjes op mijn gezicht. Ik weet niet zeker of het van dit masker kwam maar het viel me wel op!

 

Glamorous Goji Quinoa

IMG_6644

De kleur en structuur van dit masker zijn een beetje raar. Het is een gel substantie met kleine stukjes er in. Hij ruikt een beetje fris zoet, best lekker! Ik breng hem met rond draaiende bewegingen aan en laat hem lekker twintig minuten zitten. Nadat ik hem af had gespoeld voelde mijn huid lekker zacht en schoon aan.

Amazing Avocado

IMG_6645

O nee deze geur is echt niet lekker! Maar hij werk wel echt heel fijn. Hij verzorgt mijn huid goed en maakt hem lekker zacht. Mijn huid zag er na gebruik van dit masker echt goed huid, ik had een soort van glow op mijn gezicht. Ook dit masker liet ik ongeveer twintig minuten zitten. Door de avocado die er in zit word je huid heel zacht en krijgt het een vitamine boost.

Beauty Bamboo Green Tea

IMG_6648

Dit is misschien zelf wel mijn favoriet uit de hele set. De geur is onwijs lekker en hij verzorgt mijn vette/vochtarme huid heel goed. Er zitten veel goede ingrediënten in dit masker, yup dit masker ga ik zeker vaker gebruiken. Het Beauty Bamboo Green Tea masker is op basis van groene thee extract, bamboe en shea butter.Shea butter hydrateert, huidveroudering tegengaat en de elasticiteit stimuleert. Groene thee en bamboe beschermen je huid tegen invloeden van buitenaf en gaan het proces van fijne lijntjes en rimpels tegen. Net zo als de rest van de maskers liet ik hem ongeveer twintig minuten intrekken en spoelde ik hem af met warm water.

IMG_6653

 

Wat is jou favoriete Dr. van der Hoog masker?

 

 X Nancy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *