Makeup Revolution | PRO FIX fixing spray

Ik had hem al een hele tijd in mijn stash staan maar nu ben ik hem toch echt aan het gebruiken: de Makeup Revolution Pro Fix Amazing Makeup Fixing Spray. Een mond vol.

Sinds ik denk ongeveer een jaartje, gebruik ik bijna dagelijks een setting/fixing spray over mijn make-up look en dat bevalt me heel goed. Ik vind het fijn aanvoelen en mijn make-up blijft mooier en langer zitten. Het merk Revolution trekt de laatste tijd veel aandacht dus ik besloot daar de fixing spray van mee te bestellen. Ik heb hem nu een tijdje in gebruik en vertel jullie hoe ik over dit product denk.

Revolution fixing spray

Laten we beginnen met de verpakking. Ik vind het een handig formaatje en een leuk clean uiterlijk. De rosegold details vind ik ook errug mooi. De fles heeft een handige dop die goed blijft zitten doordat hij vastklikt waardoor je dus niet bang hoeft te zijn dat hij los raakt in bijvoorbeeld je tas.

Revolution pro fix

De verpakking werkt ook goed, hij sprayt goed maarr… Ik vind de hoeveelheid die hij sprayt niet zo fijn. Ik hou meer van de wat meer “mist” achtige sprays, deze is te nat naar mijn mening. Ik heb echt een soort druppels op mijn gezicht in plaats van een egaal vochtig laagje. Pas als ik hem heel ver van mijn gezicht hou lukt dat een beetje, maar dan valt het grootste deel van het product op de grond of komt op mijn kleren in plaats van op mijn gezicht. Niet helemaal ideaal dus. Volgens de verpakking moet je het product gebruiken met een afstand van 8-10 inches wat iets van 20-25 cm is maar met deze afstand vind ik het product niet ideaal werken.

Revolution spray ingredients

De ingrediënten.. Daar ben ik ook niet helemaal over te spreken. Als tweede ingrediënt staat er namelijk Alcohol Denat op de lijst. Als tweede.. dat betekend dat er veel alcohol in dit product zit en dat is voor veel huidjes een reden om dit product niet eens te proberen. Opzich reageer ik niet echt op producten met alcohol maar toch probeer ik het enigszins te vermijden. Verderop in de ingrediëntenlijst zie ik wel verschillende olie en bijvoorbeeld verzorgende aloe vera. Helaas staat dit bijna achterin de lijst wat betekend dat er maar weinig van in zit.

Wat hij wel doet is mijn make-up goed laten zitten. Na een lange dag zit mijn make-up nog redelijk op zijn plek gelukkig! Daar gebruik ik het product toch ook gewoon voor haha.

Revolution spray

Ik zal deze fixing spray zeker blijven gebruiken totdat hij op is maar echt fijn vind in gebruik vind ik hem dus niet. Wie weet vind ik hem fijner naarmate ik hem nog langer gebruik maar ik vrees dat er niet veel verandering in gaat komen.

 

Liefs, Tessa

 

-sorryvoordeblauwefoto’s-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *