BuyInCoins |Brush Cleansing mat Sigma dupe

Een tijdje geleden bestelde ik een paar leuke goodies op Buyincoins.com. Waaronder dit! Vandaag laat ik jullie mijn fake brush cleanser mat zien van Sigma.

 

IMG_7216

 

Op de website zag ik op de foto’s geen Sigma logo, toen ik hem binnenkreeg zag ik direct dat hier wel een Sigma logo op stond. Dus het is eerder een fake product dan een dupe. Ik ben altijd meer fan van dupes als van die fake artikelen haha.

IMG_7223

Het is dus een matje om je kwasten mee schoon te maken. Je bevestig hem met de zuignapjes aan je wasbak en je kunt gelijk beginnen. Je hebt natuurlijk wel nog vieze kwasten nodig en iets om je kwasten mee te reinigen. Ik gebruik zo als altijd een combinatie van Zwitsal en de Brush cleanser van Real Techinques.

IMG_7228

Het werkt heel makkelijk, je maakt je kwasten nat en je dipt ze in je schoonmaakmiddel. Vervolgens beweeg je je kwast over de mat heen. Doordat er allerlei verschillende structuren op de mat zitten krijg je ze gemakkelijk schoon. Het werkt echt heel goed!

IMG_7233

Ik heb ook zo’n soort ei om je kwasten mee schoon te maken. Die werkt ook wel oke maar deze mat is veel beter en veel sneller! Je bent echt in een mum van tijd klaar en al je kwasten zijn super goed schoon.

IMG_7235

Ik ben dus echt heel erg te spreken over de mat. Maar ik vind het wel echt slecht van Buyincoins dat er toch logo’s op staan. En dit stond echt niet aangeven op de website! Ik kocht hem HIER. Ik betaalde er €6,80 voor, dit verschilt soms wel door de wisselkoers. Ik vind het echt een goede prijs voor de mat, ik ben nu nog sneller klaar met mijn kwasten schoonmaken.

IMG_7220 IMG_7221

Hoe vaak maak jij je kwasten schoon? Laat het achter bij de comments. Ik hou namelijk van comments!

Volg jij ByTwins.nl al op Bloglovin?

X Nancy

3 gedachten over “BuyInCoins |Brush Cleansing mat Sigma dupe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *