Essence | Brush Cleansing Spray

Toen ik laatst een bestelling plaatse bij de Kruidvat voor de velvet potloden van Essence. Bestelde ik de Essence Brush Cleansing Spray mee, deze is ook nieuw in het assortiment en ik probeerde hem uit.

Ik ben denk ik een van de weinige mensen die het leuk vind om mijn kwasten te wassen. Ik vind het vaak gewoon leuk om te doen maar soms heb ik er even geen zin in of geen tijd voor. Dan is een Brush Cleansing product als deze van Essence echt een uitvinding. Ook is het ideaal om snel even wat oogschaduw uit je kwast te halen!

Zelf heb ik meerdere van dit soort producten gehad maar ik had er nog geen eentje met een spray dop geprobeerd. Dit heb ik zelf nog nooit bij een ander merk gezien, ik dan dit natuurlijk fout hebben. De Brush Cleansing Spray komt in een handig klein flesje met een spray dop er op, in het flesje zit 50ml en je hebt voor een gemiddelde oogschaduw kwast drie á vier sprays nodig. Hij is dus bestzuinig in gebruik.

 

IMG_8193

De Brush Cleansing Spray is zelf licht roze van kleur, echt een lief kleurtje. De spray heeft een behoorlijke alcohol lucht, maar ik ruik dat er ook nog parfum in zit. De alcohollucht overheerst helaas wel heel erg, brrr. De meeste kwasten reiniginsproducten bestaan voor een groot deel uit alcohol dus het is ook niet gek dat hij zo ruikt.

En dit is wat Essence zelf zegt over de spray:

Stay clean! deze brush cleansing spray houdt alle essence kwasten schoon. spray de cleansing spray op de kwastharen en veeg de kwast voorzichtig op een doek om restjes make-up te verwijderen. na het drogen is de kwast weer klaar voor gebruik! de spray heeft een aangename, frisse geur.

 

De ingrediënten zijn  van de Brush Cleansing Spray zijn:

ISOPROPYL ALCOHOL, AQUA (WATER), GLYCERIN, COCO-GLUCOSIDE, PARFUM (FRAGRANCE), TOCOPHEROL, GLYCERYL OLEATE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, CI 14720, SODIUM CHLORIDE, SODIUM SULFATE, CITRIC ACID, CI 17200 (RED 33).

 

voor
voor
IMG_8221
tijdens
na
na

De Brush Cleansing Spray is heel erg makkelijk in gebruik. Je sprayt je vieze kwast in, en wrijf hem dan over een schone doek of tissue. Nu moet ik zeggen dat ik goed verbaast ben over de spray. Ik had voor de foto’s special even een kwast in een oogschaduw gedaan met heel veel glitters en na het reinigen met de spray is hij voor zeker 90% schoon. Ideaal dus voor tussendoor! Eens in de zoveel tijd was ik mijn kwasten goed en uitgebreid maar dit vind ik zeker fijn voor tussendoor en blijf hem zeker gebruiken.

 

IMG_8200

Je kunt de Brush Cleansing Spray kopen bij het Kruidvat voor €2,99

 

Hoe vaak en hoe maak jij je kwasten schoon?

 

X Nancy

Een gedachte over “Essence | Brush Cleansing Spray

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *