Spong me | Renew French red clay

Vandaag laat ik jullie iets zien wat al een hele tijd in mijn nog-te-reviewen bak lag. Namelijk de Sponge me!

IMG_7185

Ik kan me eigenlijk niet meer herinneren hoe ik aan de Sponge Me spons kom, volgens mij zat hij in een Styletone box van alweer een hele tijd terug. Best erg eigenlijk dat ik het me niet maar kan herinneren, maar ik schoof hem steeds aan de kant. Niet omdat ik niet geïnteresseerd was ofzo maar ik kwam maar niet aan toe hem te testen.

IMG_7195

Normaal gebruik ik mijn VisaPure om mijn huid te reinigen. Ik had voor de Sponge me nog nooit een spons gebruikt. Ik dacht altijd dat het vies zou zijn en dat je hem niet schoon kan maken, maar dat ik dus niet waar. Je kunt hem namelijk desinfecteren door hem even in kokend water te leggen of in de magnetron te stoppen. Ideaal voor mensen zo als ik die snel puistjes krijgen en acne gevoelig zijn. Sponge me heeft verschillende soorten sponsen voor verschillende huidtypen. Ik heb er eentje die Renew heet en hij is voor de vochtarme en de ouder wordende huid. Nu heb ik zelf een vette/vocht arme huid dus deze zou goed moeten zijn. En anti-ageing kan ook geen kwaad 😉

IMG_7206

Dit is wat Sponge me zelf zegt over de Renew spons : Konjac met French Red Clay

Huidtype en conditie: Anti-aging / Droog / vochtarm / gevoelig

Sponge me met Franse rode klei is een heerlijke diep reinigende en zacht exfoliërende spons, perfect voor de vochtarme en rijpere huidtypes. De spons geeft een mooie en gezonde teint op het gezicht, waardoor jouw huid weer straalt. De bijzondere rode klei zorgt door zijn hoge gehalte aan ijzeroxide dat de dode huidcellen worden verwijderd en stimuleert een nieuwe mooie huid. Doordat de bloedsomloop goed gestimuleerd wordt, is het ideaal voor de oneffen huid. Laat jouw huid stralen en verminder lijntjes met deze heerlijke Sponge Me met rode klei.

Het klinkt allemaal heel erg goed, alles wat zorgt voor een goede doorbloeding ben ik fan van. Dat zorgt er namelijk voor dat je huid mooi egaal wordt/blijft en het zorgt ervoor dat je huid een mooie gloed krijgt. Ik gebruik hem zelf in combinatie met mijn normale reiniger van Philosophy wat best oké werkt. Maar ik vind de Sponge me eigenlijk fijner om maskers mee af te halen! Alle maskers gaan er super goed en gemakkelijk vanaf. Of het nou een romig creme masker is of een hard kleimasker, met deze spons gaat het heel zachtjes van mijn huid af.

IMG_7209

De Sponge me is te koop bij de Ici Paris xl winkels en in de webshop voor €9,95. Met een spons kun je drie maanden doen, dus omgerekend helemaal niet zo duur!

 

 

Volg jij ByTwins.nl al op Bloglovin? Ik zou het super leuk vinden als je ons zou volgen.

 

 

X Nancy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *