Lush | Avoshower showergel

Avoshower showergel! Jeaj voor avocado! Het zou kunnen dat je nu denkt h├ę die heb ik nog nooit in de winkel gezien. Dat klopt!

Avoshower is namelijk een Lush Kitchen product. Als dit je ook niets zegt raad ik je aan DIT artikel even te lezen, daar leggen we wat meer uit over Lush Kitchen. In dat artikel is ook de shoplog te vinden waar ik deze Avoshower kocht ­čśÇ

Lush Avoshower

Avoshower is een hele frisse, romige douchegel. De citrusgeur is heftiger als ik had gehoopt maar ik vind dit nog net ok├ę. Af en toe dan ­čśë Ik hou namelijk helemaal niet van citrusgeuren maar ik kan best genieten van een Avoshowertje op zijn tijd.

Lush Avoshower showergel

De showergels in Lush Kitchen zijn altijd 250gr en zelf vind ik dit ook de fijnste fles qua formaat van Lush. 100gr vind ik altijd behoorlijk klein, al is het wel handig om zo een geur uit te proberen. Met een 250gr fles doe je echt heel lang! Je hebt van Lush douchegels nooit zoveel nodig, en zeker niet als je het in een douchepuff gebruikt zoals ik dat altijd doe. Een klein toefje is genoeg om te belanden in een heerlijke frisse schuimlaag onder je douche! En schuimen doet hij zeker in combinatie met zo’n douchepuff, echt heerlijk!

Lush avoshower dikte

Lush avoshowergel

Avoshower is denk ik wel de romigste douchegel van Lush die ik tot nu toe heb gebruikt. Het lijkt wel alsof hij helemaal luchtig is opgeklopt, wat misschien ook wel zo is! Ik hoop dat je via┬ábovenstaande foto’s een beetje een idee krijgt van de substantie van dit product. Het product is gemiddeld qua dikte en dan lekker romig, ik vind het heel fijn.

Lush avoshower ingredient

De ingredi├źnten zijn te zien op bovenstaande foto. Als eerste ingredi├źnt gewoon citroengras, nog meer dan water! Moet je nagaan hoeveel erin zit haha. Verderop zie je allerlei lekkere verzorgende oli├źn voorbij komen. Ook een pluspunt: dit product is geschikt voor veganisten! Wat betekend dat er niets dierlijks in dit product zit verwerkt, helemaal mooi dus!

Op Lush producten zit altijd een sticker met daarop de datum wanneer het product gemaakt is en datum waarvoor je het product het beste kan gebruiken. Lush producten zijn mede door de verse ingredienten minder lang houdbaar als dat je misschien gewend bent. Ervaring leert dat als je een beetje fatsoenlijk met je product omgaat dat de meeste wel iets langer mee kunnen gaan. Hou de geur, kleur en substantie van je product in de gaten en zolang dat goed blijft gaan kun je het product in principe nog gebruiken.

Avoshower

 

Ik vind deze douchegel een mooie aanwinst op bij Lush Showergel stash en ik pak hem er ook regelmatig bij. Ik ga binnenkort eens foto’s maken van mijn Lush showergel stash en deze zal ik met jullie delen. Ik heb nog twee nieuwe showergels besteld uit de UK/Kitchen dus ik wacht even totdat deze binnen zijn ­čśÇ

Zijn jullie ook zo dol op de showergels van Lush?

 

Liefs, Tessa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *