Shoplog | Action maart 2016

Als mijn moeder zegt: Nens ga je even mee naar de Action? Dan zeg ik zeker geen nee. Vandaag laat ik jullie mijn aankoopjes zien.

Ik heb niet heel erg veel gekocht hoor, verwacht geen shoplog van 24638 producten hihi. Ik had eigenlijk niks nodig en als nog kocht ik een paar dingentjes. Zo gaat het altijd als je bij de Action bent.

 

Opbergbox met deksel 4x €0,82

IMG_8622

Ik kocht vier van deze doorzichtige boxen, hier wil ik wat fotografie dingetjes in bewaren in mijn helmerkastje. Mijn helmer zit nu propvol en alles zit door elkaar. Is even kijken of ik met behulp van deze dozen wat orde kan scheppen.

 

Skanna placemat €0,90

IMG_8570

Huh een placemat, yes. Deze gebruik ik heel erg vaak als achtergrond voor op foto’s op mijn oude zit een mooie roze lipstick vlek.. oepsie. Gelukkig kost hij nog geen euro dus het is geen ramp om hem te vervangen.

 

Gezicht reiniging doekjes 3x €0,78

IMG_8580

Deze gebruik ik altijd om swachtes mee van mijn hand en armen af te krijgen. Hier werken ze prima voor. Ik gebruik ze zelf niet voor mijn gezicht. Ik kocht gelijk even een klein voorraadje, zo kan ik voorlopig even vooruit:D

 

Mr grass man grashoofd op vaas 2x €0,99

IMG_8599

Ik zag deze liggen en ik dacht gelijk, o super leuk die zijn van vroeger! Nu ben ik ook nog steeds een klein kindje en ik kocht er twee. Een voor mij en een voor Tessa haha. Nou Tess dit is dus het super mega leuke cadeau wat ik voor je hebt gekocht haha :’)

 

Bakmix chocolade koekjes €2,39

IMG_8616

Hier was ik erg benieuwd naar, er komt denk ik nog iets over op de blog. Ik ben echt nieuwsgierig of de koekjes lekker zijn en of het handig werkt.

 

Bakmix koekjes met m&ms €2.39

IMG_8613

Het zelfde als hierboven maar dan met kleine m&ms er in. Zal ik ze bakken en er een review van maken? Laat het even achter bij de comments.

Haribo mega mix €1,94

IMG_8587

Oke,hier zeg ik niks over:P

 

Sportlife kauwgom €2,49

IMG_8610

Ik koop altijd bij de Action of bij Kruidvat mijn kauwgom, het is hier vaak een stuk goedkoper dan in de supermarkt. Ik heb altijd standaard een potje gummies in mijn tas zitten 😀

 

Xana scheergel €1,35

IMG_8577

Ben benieuwd of het wat is, wat kan er eigenlijk mis gaan met scheerschuim? Gebruik wel vaker goedkopere merken en ik vind ze altijd prima werken.

 

Max & More  vloeibare concealer €1,39

IMG_8602

Zal hij licht genoeg zijn? Ik denk het haast niet maar voor dat prijsje kon ik het niet laten om hem te kopen en uit te proberen voor de blog.

 

Max & More countour palette €1,90

IMG_8604

 

Hier was ik ook zo benieuwd naar! Ik heb hem al bij andere bloggers voorbij zien komen en wilde hem echt proberen. Ik ga hem lekker uittesten en er komt een artikel over online!

 

 

 

Dit is alles wat ik heb gekocht bij de Action, valt reuze mee toch? Ik totaal was ik €22,53 kwijt.  Ik ga een aantal producten testen voor de blog dus daar zullen jullie vast nog meer van gaan zien 😀

 

Wat vind je van mijn aankoopjes?

 

 

 

X Nancy

4 gedachten over “Shoplog | Action maart 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *