Art Deco | Kleurrijk de lente en zomer in met Artdeco Beauty meets Fashion collectie

De lente/zomer collectie van Artdeco bevat veel mooie kleurrijke producten. Wij hebben een aantal van de producten ontvangen en vandaag laten we je de producten zien en de looks die wij ermee hebben gemaakt!

De collectie is ontworpen in samenwerking met designerduo Talbot Runhof waarmee in 2013 ook al een succesvolle samenwerking is geweest. Kleurrijke bloemenprints in modekleuren helpen ons de lente en zomer in te gaan.

Artdeco Doos

Wij ontvingen een mooie doos vol met Artdeco goodies en hebben de producten allemaal geprobeerd! De producten van Artdeco zijn verkrijgbaar bij Douglas, wij hebben de linkjes bij de producten gezet en de prijzen aangehouden die op de site van Douglas worden vermeld.

 

Artdeco Eye designers

Deze oogschaduws vonden wij beide erg interessant! Van een ander merk (loreal ofzo?) hebben wij wel eens zulk soort oogschaduws gezien maar we hebben nog nooit zoiets gehad. We ontvingen twee kleuren 13A Stony Shore, een zandkleurige kleur en 65 Heavenwards welke fel turquoise is. Heel tof! De oogschaduws komen in een soort pen met een sponsje als punt die de oogschaduw raakt in de refill/dop. Hierdoor komt er product op het sponsje en kun je hem aanbrengen! Een heel leuk idee!

Artdeco eyedesigners

Heavenwards is heel gepigmenteerd en echt een hele toffe, felle kleur. Stony Shore is een meer naturelle kleur en een stuk minder heftig. Het aanbrengen van deze oogschaduws is even wennen maar na wat oefenen lukt het ons al aardig! Het is leuk, maar heel handig vinden we het niet. Wanneer je nieuwe oogschaduw op je sponsje wilt moet je eerst de dop er weer op draaien en vervolgens weer eraf draaien en dan heb je product op je sponsje. Het werkt dus minder snel als dat je je kwastje over je oogschaduwpan heen haalt. Stony Shore is een kleur die we wel regelmatig gebruiken maar Heavenwards pakken we er niet snel bij, omdat het zo’n felle kleur is! Wel leuk voor in de zomer denken we 🙂 Naast deze twee kleuren ontvingen wij ook de Eye Denisgner Applicator in limited edition waar je de refills op kunt draaien, nice! De Eye Desingers kosten €10,95 per stuk en de refills kosten los €8,95.

look1look1 2

Hier een look met beide Eye Designers. Heavenwards is over het gehele bewegend ooglid aangebracht en Stony Shore ietswat in de arcadeboog.

Artdeco Mineral Eye Styler 90

De eyeliner is gezet met de Artdeco Mineral Eye Styler 90 “mineral navy blue”, een super mooie gepigmenteerde donkerblauwe eyelinerpen. En extra handig, aan de dop zit een puntenslijpertje zodat je altijd een goed puntje hebt! De Mineral Eye Styler kost €8,95 en is in totaal vier kleuren verkrijgbaar.

 

Artdeco Oogschaduws

Naast de Eye Designer oogschaduws zaten er ook drie losse oogschaduws in de doos. 36a Golden Almond is een prachtig lichtgouden tint, een ideale highlighter of basiskleur. 120 Pink Blossom is een felroze tint en de rode 135 Skipper’s Love is de meest gepigmenteerde van de drie.

Artdeco swatches2

De oogschaduws zijn heel zacht en brengen gemakkelijk aan. Ze zijn niet heel poederig en gemakkelijk te blenden op de oogleden. Golden Almond is bij ons goedgekeurd als highlighter in de binnenste ooghoek of onder het wenkbrauwbot! Zelf gebruiken wij vrijwel geen roze of rode oogschaduw maar de look is uiteindelijk best leuk geworden. De oogschaduws kosten €4,95 per stuk en zijn magnetisch waardoor je ze gemakkelijk in een van de Artdeco beautyboxen kunt plaatsen en je je eigen palette samen kunt stellen!

look 2look 2 2

De roze tint Pink Blossom is over het gehele ooglid aangebracht en met de rode Skipper’s Love is de arcadeboog wat aangezet. De mascara die Tessa hier draagt is Chanel Le Volume.

 

Artdeco invisible lip Artdeco Hydra Lip Booster

Daarnaast ontvingen wij nog twee lipproducten uit de Beauty Meets Fashion collectie. De Invisible Lip Styler beland bij Nancy in haar lipstickstash. Heel handig zo’n lipliner die je niet ziet, werkt goed als basis onder lipstick maar ook om te zorgen dat je lipstick niet uitloopt. Hij verzorgd de lippen en is te gebruiken in combinatie met alle kleuren lipstick! De Invisible Lip Styler kost €8,95.  De Hydra Lip Booster creert sensuele volle lippen. De Lip Booster bevat verzorgende ingredienten en blauwe zee-algen die de aanmaak van collageen stimuleren. Wij hebben de kleur 10 Translucent Skipper’s Love wat een mooie rode kleur is.

Artdeco Hydra lip booster (2)

Op de foto komt hij iets minder fel over dan dat hij in het echt is. Het is een mooie gloss die gemakkelijk aanbrengt door de sponsapplicator en is gemakkelijk te verspreiden over de lippen. De Hydra Lip Booster kost €9.95

 

 

De Beauty Meets Fashion collectie by Talbot Runhof, Spring/Summer 2016, is verkrijgbaar bij Douglas parfumerie of Douglas.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *