Essence | Nieuwe VELVET STICKS matt lip colour

Van de nieuwe producten van Essence werden Tessa en ik helemaal enthousiast! Ik werd vooral enthousiast over de matte lipstick potloden. Ik bestelde ze allemaal en deel ze vandaag met jullie!

Nu denk je misschien huh bestelde? Yup! De Kruidvat bij mij in het dorp is nooit zo snel met nieuwe collecties, dus ik bestelde ze op de webshop van Kruidvat en liet ze bezorgen bij het Kruidvat filiaal bij mij in het dorp! Je kan het ook gewoon bij je thuis laten bezorgen maar als je voor de optie bij een Kruidvat filiaal bezorgen kiest betaal je geen verzendkosten. Super fijn dus! Mijn pakje was na drie dagen bij het filiaal en ik kon hem afhalen met de e-mail die ik kreeg. In de mail staat dat je hem moet uitprinten maar ik kreeg hem gewoon mee met de code uit de e-mail.

 

IMG_8126

 

Ik bestede dus alle vijf de kleuren:

01 Nude Hero, 02 Peony Star, 03 Mega Melon, 04 Cherry Crash en 05 Plum Perfect. In de lijn zit voor elk wat wils, hij begint bij een mooie nude kleur en eindigt bij een mooie donkere rode/bruine kleur. Ik vind ze allemaal super mooi!

 

01 Nude Hero

IMG_8139

IMG_8249

Een mooie nude kleur, dit is trouwens een van de weinige nude kleuren die ik mooi vind. De stick brengt heel makkelijk en soepel aan. Ik vind de dekking ook erg goed voor zo’n nude kleur!

 

02 Peony Star

IMG_8151

IMG_8272

Oew echt een hele toffe kleur. Een lichtbruine nude kleur met ergens een hintje paars er in. Hij is licht genoeg om hem draagbaar te maken voor veel verschillende mensen. Hij is redelijk apart maar voor mensen met een wat donkere huidskleur is dit echt een leuke nude kleur!

 

03 Mega Melon

IMG_8152

IMG_8283

Ik weet niet zo goed wat ik van deze kleur moet vinden… Ergens vind ik hem wel mooi maar toch ook weer niet, ik weet niet waar het aan ligt. Misschien een beetje door de ondertoon, ik vind niet echt dat deze me mooi staat.

04 Cherry Crash

IMG_8168

IMG_8300

Een mooie rode kleur, yes hier hou ik van! Hij brengt echt heel makkelijk en precies aan. Ondanks dat ik behoorlijk veel rode lipsticks heb, denk ik dat ik deze zeker vaker ga dragen. Hij is gewoon echt heel mooi rood, niet te heftig.

 

05 Plum Perfect

IMG_8175

IMG_8321

Dit is denk ik mijn favoriete kleur uit de heel de lijn. Ik merk echt wel dat ik altijd neig naar de meer donkere lip kleuren. En ook dit keer weer, de donkerste uit de lijn vind ik het mooiste haha! Het is een mooie iets bruin/paars/rode kleur. Ik vind hem geweldig.

 

IMG_8181

Dit waren al de vijf Velvet Sticks van Essence, ze zijn te koop bij het Kruidvat en de trekpleister voor €1.99 per stuk. Ik vind ze zeker heel erg goed en mooi en dat zeker voor die twee euro.

 

Wat is jou favoriete kleur van de lijn?

X Nancy

Volg jij ByTwins.nl al op Bloglovin?

5 gedachten over “Essence | Nieuwe VELVET STICKS matt lip colour

  1. Mooie kleuren. Ik heb ze alleen nog niet gespot bij ‘mijn’ Kruidvat en ik woon in een best grote stad. Ligt denk ik aan essence. Nederland is ook best vaak laat met de Limited editions. Ik heb er wel een paar mooie gezien in de swatches. -x-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *