Buyincoins.com | Handig je kwasten laten drogen in deze kwasten “droogboom”

Laatst heb ik weer eens een bestelling geplaatst bij Buyincoins.com. Ik zag een soort “boom” waar je je kwasten in kan laten drogen, het leek me heel handig dus ik bestelde er eentje!

IMG_7240

 

Ik had ze wel vaker gezien op Instagram bij verschillende mensen. Ik dacht iedere keer ooh dat is handig! Die wil ik nog wel eens. En toen kwam ik hem tegen op Buyincoins.com dus ik bestelde hem. Na acht dagen kwam hij al binnen wat ik vrij snel vind! Ik bestelde hem in het zwart, maar zoals je ziet, echt zwart is hij niet :’)

IMG_7246

De droog boom bestaat uit drie onderdelen. Hij is erg makkelijk in elkaar te zetten. Het enigste nadeel vind ik dat hij dus niet in de goede kleur is geleverd.. Ik ga hem wel zwart verven haha.

 

IMG_7249

De droogboom is heel makkelijk in gebruikt. Je schuift het handsvat van je natte kwast door de siliconen “tandjes” en je kwast blijft zo handen. Ze hangen heel stevig en vallen niet zomaar naar beneden. Ik heb er een gekozen met 26 plekken en er zijn zowel grote als kleine gaatjes zodat je ruimte hebt voor elk soort kwast. De kleine zijn bijvoorbeeld voor oogschaduwkwasten en de grote voor poederkwasten.

IMG_7251

Op het plaatje van de website zag hij er gewoon zwart uit. Die van mij is hout met een rare tekst er op. Ik denk dat hij een stukje in de fabriek heeft overgeslagen. Als hij straks zwart is zie je daar niets meer van haha. Hij is gemakkelijk uit elkaar te halen waardoor je hem gemakkelijk kunt opbergen.

IMG_7252

Ik bestelde hem dus bij Buyincoins.com en ik betaalde er €9.34 voor. Prima prijs, wel jammer dat ik hem zelf nog zwart moet verven.

 

Heb jij wel eens iets besteld bij Buyincoins en wat is jou ervaring met de website?

 

X Nancy

2 gedachten over “Buyincoins.com | Handig je kwasten laten drogen in deze kwasten “droogboom”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *