Aldo Vandini | Limited handcremes Sensual, Pure & Comfort

In de Bluxbox van December ontving ik een doosje met drie handcrèmes van het merk Aldo Vandini, vandaag laat ik jullie er meer van zien.

Het leukste aan beautyboxen vind ik het ontdekken van nieuwe merken. Zo had ik nog nooit eerder van Aldo Vandini gehoord. Het blijkt een Duits merk met een mooi assortiment aan cosmetica producten. Ik word enthousiast van de website die vol staat met mooie verpakkingen en producten die ik erg interessant vind. Ik zie dat het merk verschillende lijnen heeft waaronder Sensual, Pure en Comfort. En van deze lijnen heb ik een handcrème ontvangen, leuk!

Vandini handcremes

Ik vind het een leuke manier om kennis te maken met het merk en dus met de verschillende lijnen. Ik neem aan dat iedere lijn een beetje zijn eigen geur heeft en misschien een andere functie. Er staat op de achterkant van mijn doosje wel wat tekst bij iedere lijn, mijn Duits is niet zo goed dus kijk maar wat jij ervan kunt maken haha. Onderaan vind je de ingrediënten mocht je daar geïnteresseerd in zijn.

Vandini handcremes achterkant

Vandini cremes

De handcrèmes hebben top verpakkingen. Ik hou hiervan, zo kun je gemakkelijk het laatste beetje handcrème uit de verpakking halen zonder teveel moeite te doen. Ook de kleuren en patronen vind ik erg leuk en stijlvol. I like!

Vandini Sensual

Sensual is een  aroma handbalsem (voor het gemak praat ik in het algemeen over handcrèmes) met tamarinde (een soort dadel) en gember. De geur vind ik fijn, niet te heftig maar een luchtige geur. Licht zoet, een beetje bloemig en ergens ook kruidig. De balsem heeft een heel lichtroze kleur en laat zich gemakkelijk verdelen over de handen. De handbalsem is snel ingetrokken en laat slechts een minimaal laagje achter.

Vandini Pure

Pure is een handbalsem met katoen en magnolia. Een heeerlijke geur! Heel zacht, poederig en licht bloemig. Tijdens het uitsmeren wordt deze handbalsem heel dun, dunner als de Sensual variant. Als ik alle handcrèmes naast elkaar uitsmeer zie ik dat deze het meeste een laagje achterlaat. Geen gigantische plaklaag hoor, meer een verzorgend laagje.

Vandini Comfort

Comfort handcrème bevat vanille en macadamia. Ik vind deze qua structuur vergelijkbaar met Sensual, al is de een een crème en de ander een balsem. Deze vind ik ook zo lekker ruiken! Ik ruik echt vanille met wat nootachtigs maar ook deze vind ik niet te heftig. Ik wil dat een handcrème lekker ruikt maar ik wil niet dat ik hele geurende handen overhoud haha. Met al deze handcremes gebeurd dit niet dus dat vind ik echt een pluspunt.

HandcremeHandcreme Vandini

Vandini cremes opening

Eerder zei ik al dat ik de verpakkingen top vind, ook de opening vind ik fijn. Redelijk klein zodat je gemakkelijk kunt doseren maar niet zo klein dat je er moeite voor moet doen om er wat uit te krijgen. De handcrèmes bevatten 30ml wat ik voor een handcrème op zich wel prima vind. Ik zie op de website wel dat dit mini’s zijn en dat deze verpakkingen ook Limited zijn zoals de naam van de doos al doet denken. De handcrèmes die via de site te koop zijn bevatten 100 ml en hebben ook een prachtige verpakking.

Volgens Blux kost het doosje handcrèmes die ik heb ontvangen €9,99 maar op verschillende Duitse websites vind ik hem voor ongeveer €6,95. Ik vind het merk ook terug op de website van DM dus als je daar eens in de buurt ben raad ik je zeker aan om eens rond te snuffelen bij dit merk. Ik vind het allemaal prima prijsjes en de producten zien er erg mooi uit. De kwaliteit van deze handcrèmes vind ik erg fijn dus dat beloofd wat mij betreft veel goeds.

Had jij ooit wel eens eerder van het merk Aldo Vandini gehoord?

Liefs, Tessa

6 gedachten over “Aldo Vandini | Limited handcremes Sensual, Pure & Comfort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *