Makeup Revolution | Golden Lights & Pink Lights highlighters

In december hadden Tessa en ik de advent kalender van Make-up Revolution. In de kalender zaten twee prachtige highlighters die ik vandaag met je deel.

De adventkalender zat vol met mooie make-up goodies. Ik zelf vind dit de twee mooiste producten van de hele kalender. De twee highlighters! De wit/goude heet Golden Lights en de paars/roze heet Pink Lights. Ik vind zelf Golden Lights heel goed geschikt voor op het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek. Pink Lights is bij mij erg mooi op mijn jukbeenderen, neus en cupidoboog.

Make-up Revolution highlighter Golden lightsMake-up Revolution highlighter Golden lights swachtes

Golden Lights, is een mooie witgouden kleur die echt onwijs goed is gepigmenteerd. De kleur is vrij warm en blend heel mooi uit op de huid. Ik denk dat veel mensen deze highlighter goed zal staan. Het is denk ik zelfs een dupe te noemen van de bekende Albatross van Nars, alleen is die iets geler van ondertoon. Deze is natuurlijk een stuk goedkoper

Make-up Revolution highlighter Pink LightsMake-up Revolution highlighter Pink Lights swatches

Dit is Pink Lights, deze heeft toch wel echt mijn voorkeur. Wat een prachtige highlighter is dit! Ik begin steeds meer te houden van een roze/paarse highlighter en deze kleur vind ik echt heel erg mooi. Hij staat mij erg goed op mijn jukbeenderen en neusbrug. Ik ben echt verliefd op deze kleur! De pigmentatie is ook super zoals je ziet. Deze gaat echt bij mijn everyday make-up!

 

Make-up Revolution highlighter Pink lights and Golden lights swatches

Hierboven zie je de swatches naast elkaar. Beide zijn echt prachtig en ze zijn heel verschillend zoals je hier goed kunt zien.

 

 

De highlighters zitten normaal in een andere verpakking maar omdat die van ons uit de adventkalender komen zijn deze verpakkingen anders. In de “normale” verpakking zit 7,5 gram waar je €3,99 voor betaald. Ze zijn dus super budget! Je kunt de highlighters onder andere  HIER kopen.

 

Wat is jouw favoriet van de twee? Laat het weten!

 

X Nancy

Een gedachte over “Makeup Revolution | Golden Lights & Pink Lights highlighters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *