PIL’ATEN|De zwarte porie strip maskers uit China! – Blackhead pore strip

Weer een maskerreview voor jullie! Niet zomaar een masker vandaag maar hét zwarte porie masker uit China!


Je hebt ze vast wel eens gezien op internet of stomme Facebook reclames, die zwarte zakjes met een zwart peel off masker. Ik ontving ze in mijn Styletonebox van december van het merk Pil’aten en Tessa kocht ze op Ebay. Na wat onderzoek blijkt dit hét merk te zijn van de zwarte rare maskers en allerlei andere Chinese beauty goodies.

 

IMG_4602

De zakjes bevatten genoeg voor een masker voor je gehele gezicht of een heeele dikke voor je neus en kin. Als je het zakje open scheurt zie je gelijk dat het masker echt heel zwart is. Qua ingrediënten tja die zullen vast op de verpakking staan maar mijn Chinese leesvaardigheden zijn niet op toplevel.

IMG_4612

 

Je kunt kiezen of je het masker over je gehele gezicht aanbrengt in een beetje een dunne laag, of op je neus en wangen en eventueel kin in een wat dikkere laag. Je moet wel uitkijken als je recht op zit tijdens het laten drogen want er kan nog wel eens een druppel zwarte drap naar beneden vallen. Na ongeveer 30 minuten kun je het masker eraf trekken!

Je wordt ook gelijk geëpileerd wanneer je het masker eraf trekt want al je kleine haartjes gaan ook mee haha! De hoeveelheid talg die meekomt verschilt een beetje bij ons. De ene keer komt er best wat mee en de andere keer vrijwel niets. Meestal neemt hij wel wat mee dus het werkt wel redelijk!

 

IMG_4614

Het masker trekt dus wel wat viezigheid uit je poriën.  Normaal met neusstrips heb ik dat er niks uit komt. Dit masker werkt dus wel beter! Je hoort mij heel de tijd al masker zeggen maar volgens de verpakking is het toch echt een poriestrip. In de verpakking zit dus vloeibaar masker waarmee je een poriestrip kan maken. Laat dat even duidelijk zijn.

IMG_4619

Je kan de maskers bestellen via de website van Pil’aten per stuk of per setje. Maar als je slim bent koop je ze via Ebay, veeeeeeel goedkoper! De link staat in de shoplog!

 

 

Heb jij wel eens zo zwart masker uitgeprobeerd? Wat vond jij er an?

 

 

X Nancy

4 gedachten over “PIL’ATEN|De zwarte porie strip maskers uit China! – Blackhead pore strip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *