Opgemaakt | Februari 2016

Er gaan heel veel lege verpakkingen de prullenbak in! Kijk je mee naar welke producten wij hebben opgebruikt?

Nancy

IMG_7711

Oke, laten we beginnen met geur kaarsen. Als eerste brandde ik een medium jar van Yankee Candle op in de geur Witches brew, daar maakte ik ook een tart van op. Ook maakte ik nog twee andere tarts op in de geuren Amber Moon en Pumkin Wreath. Ook maakte ik nog twee anderen geur smelt dingen van anderen merken op. Eentje in de geur van Karma en eentje in de geur Patchouli.

IMG_7713

Ook belanden er veel lege maskers in de prullenbak deze maand. Twee masker van Dr Van Der Hoog in de soorten Amazing Avocado en Smooth Shea Butter Cupuacu. Ook maakte ik twee samples op van een masker van Sisley. En dan nog twee maskers van Pil’aten, alles gaat echt per twee deze maand haha. Een lipmasker, hier komt nog iets over op de blog. En nog een Black head pore strip ook hier komt snel iets over op ByTwins.nl.

IMG_7700

Een mega pot haarmasker van Macadamia ging op, een heel fijn haarmasker en heel zuinig in gebruik. Ook maakte ik eindelijk mijn Biosilk haar serum op. Ook deze is heel zuinig in gebruik, ik heb er heel lang mee gedaan. En ik maakte de beste douche gel ooit op, Karma van Lush. En lekker saai maakte ik ook weer een deodorant op van Hidrofugal.

IMG_7703

Een pakje reinigingsdoekjes van de Action om swatches ging op, hier verwijder ik mijn swatches mee. Er ging ook een testertje van La Vie Est Belle op. Iets wat niet op is maar wat ik weg doe is een lipbalsem van Sleek. Deze heb ik al driehonderd jaar en is niet meer goed. Bij de DM kocht ik de Balea Soft&clear anti-pickel gel, een gel die tegen puistjes werk. En mijn favoriete scrub op van The Body Shop, in de geur perzik.

 

IMG_7720

Wow, ik heb maar vier Lush producten op gemaakt deze maand :’)Ook maakte ik een sample op van gouden fun. En nog een sample van een deodorant van Lush, deze vond ik echt niet chill. Ook heb ik mijn favoriete scrub opgemaakt, The Rough With The Smooth. Nadat ik de Kruidvat eelt sokken had gebruikt moest ik een week lang mijn voeten weken, dit heb ik gedaan met een sample van Bathfizzy waarvan ik niet meer weet welk merk het is.

Tessa:

Ik heb echt heeeel veel opgemaakt deze maand! Vooral veel lichaamsverzorging en doucheproducten. Ik had al verwacht dat het veel was omdat ik vorige maand zo weinig had opgemaakt.

IMG_7674

Watjes en tissues, maak ik iedere maand weer op. Niets bijzonders! Deze maand ging er ook een doosje wattenstaafjes mee.

IMG_7677

Ik heb veel producten van The Body Shop opgemaakt deze maand! Deze Banana Conditioner vond ik niet fijn, ik moest soms zelfs twee keer conditioner aanbrengen voordat mijn haar glad was. De Cranberry Joy showergel, deze komt uit de kerstcollectie van 2014 geloof ik. Niet mijn geur, met moeite opgemaakt. Shea Bodybutter van 300 ml is op. Ik denk wel mijn favoriete geurlijn van TBS. Ook de  Beautifying Shea Oil  uit deze geurlijn ging op. Heel fijn! De bodybutter van The Body Shop uit de Moringa lijn ging ook op. Deze is wel een stuk kleiner (50ml) en was ook veel sneller op. Ik vond deze heel lekker voor het slapengaan.

IMG_7686

Mijn face mist van Unani is opgegaan en dat vind ik errug jammer! Ik vond deze namelijk heeel fijn als settingspray. De Hand Food handcream van Soap&Glory is opgegaan. Ik vond deze handcreme heel fijn en wil zeker meer producten van Soap&Glory gaan uitproberen. Er ging ook weer een flacon Kruidvat Wash in Wash out shampoo op in de kleur Rich Red. Sinds ik mijn haar rood heb geverfd gebruik ik dit product met nog meer liefde. Het zorgt er echt voor dat mijn kleur weer een boost krijgt! Lush Salted Coconut handscrub kocht ik in de mega winkel aan Oxford Street in Londen in juli. Niet mijn favoriete product, ik koop deze niet opnieuw.

IMG_7683

Droogshampoo van Batiste, niet mijn favoriete variant. Ik kreeg bij deze echt nog zo’n grijze waas dus ik heb nu weer de variant voor donker haar gekocht. De Andrélon natuurlijk puur Zijdeglans&Zen shampoo is opgegaan. Ik vond deze shampoo oké, niet heel bijzonder. Nadat de Andrélon shampoo begin deze maand opging ben ik deze shampoo van Davines gaan gebruiken. Ik vond helaas dat ik redelijk wat van deze shampoo nodig had waardoor dit flesje er best snel doorheen is gegaan. Ik heb hem voor mijn gevoel amper kunnen testen omdat hij snel op was. Deze ketaconazol shampoo ging op. Dit is een medicijn shampoo die ik kreeg in verband met mijn heftige hoofd roos. Hij deed wel iets maar niet genoeg.

IMG_7687

Deze douchefoam van het Kruidvat ging op, ik houd van douchefoams! Deze Balea kersendeodorant kocht ik in Duitsland tijdens onze vakantie vorige zomer. Hij is nu op en ik vond hem niet echt fijn eigenlijk. Ik gebruikte de Balea deodorant veel samen met deze stick deodorant van Queen Helene. Ik was over beide niet echt tevreden dus heb ik ze in combinatie gebruikt, zo ging het een stuk beter. Ik heb deze maand een stuk minder Yankee tarts gebrand dan vorige maand. Deze maand ging Aloe Water op, ik vind dit echt een hele fijne frisse geur! Ik zal deze zeker opnieuw kopen.

IMG_7692

De Kruidvat Nail Hardener extra strong is echt bijna bijna op. Ik gebruik deze altijd als basecoat. Ook nagellakremover ging op. Prima remover. Ik ben nog steeds bezig met mijn samples en mini’s van crèmes gebruiken. Inmiddels dunt de verzameling al redelijk uit want deze maand maakte ik er weer twee op. De Unani time cut cream en il-luminate cream. Ik vond het beide fijne crèmes. Er ging een verpakking reinigingsdoekjes op van Etos. Deze gebruik ik meestal om mee schoon te maken of om swatches te verwijderen en echt zelden op mijn gezichts. Het stamcellen sheetmasker ging op wat ik kocht via Ebay. Ik ga er nog een aantal gebruiken en zal er dan een review over schrijven 🙂 Ook ik maakte een zwarte poriemasker op, een artikel hierover komt morgen online.

 

Samen

IMG_7698

De Real Techniques kwastenreiniger is opgegaan. Hiermee hebben we veel kwasten gewassen. Philosophy Purity hebben wij ook samen opgemaakt! Wij gebruiken dit product allebei en vinden het dan een beetje overbodig om allebei een eigen fles te hebben staan in de badkamer. Lord Of Misrule van Lush hebben we samen opgemaakt, al heeft Nancy hem wel het meeste gebruikt. Heerlijke shower scream! 😉 Ook van Lush, het Don’t Look At Me vers gezichtsmasker. Deze hebben we in ruil voor vijf lege potjes gekregen bij Lush. Don’t Look At Me is een heel fijn masker.

 

2 gedachten over “Opgemaakt | Februari 2016

  1. Wow wat veel opgemaakt! Ik ben heel benieuwd naar de review van dat lipmasker, vooral met deze kou heb ik echt last van schrale lippen. Ik hou je dus in de gaten 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *