Essie | Peach Daiquiri

Ik heb vandaag een prachtig Essie lakje die ik jullie wil laten zien!

Essie Peach Daiquiri lak

Een prachtig vrolijk kleurtje genaamd Peach Daiquiri. Hij bestaat volgens mij al best wel lang maar in mijn stash is het nog een nieuweling, ik kocht hem namelijk afgelopen zomer in Duitsland. Inmiddels heb ik hem toch al wel een aantal keren gedragen en ik ben erg blij met deze lak!

Essie Peach Daiquiri (2)

De lak heeft een mooie finish en blijft, zoals we gewend zijn van Essie, goed op mijn nagels zitten. Essie lakken redden het bij mij meestal wel een dag of vijf zonder chip! Het ligt er natuurlijk wel een beetje aan hoeveel ik bezig ben met mijn handen.

Essie Peach Daiquiri

Door het brede kwastje is de lak gemakkelijk te verspreiden over mijn nagels zonder dat er iets naast komt, al moet ik zeggen dat ik ook wel een beetje pro ben in nagels lakken haha! Kijk even naar de kleur, dit is toch fantastisch! Ik hou hier echt van 🙂

De dekking is erg goed, op de foto’s draag ik twee laagjes en zoals je ziet is dit helemaal perfect. Met één wat dikkere laag kom je denk ik ook heel ver maar ik ben meer fan van twee wat dunnere laagjes.

Essie Peach Daiquiri nagel

 

Ik ben echt een beetje verliefd op Peach Daiquiri. Ben je ook een beetje verliefd geworden? Je kunt deze lak direct in je digitale winkelmandje van bol.com stoppen als je niet langer kunt wachten. Essie lakjes kosten €9,99

 

 

Wat is jouw favoriete Essie lakje?

Liefs, Tessa

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *