Freedom | Pro Butters Lipgloss > Jammy Dodger

Een pro butters lipgloss met de naam: Jammy Dodger, de naam vind ik al geweldig nu eens kijken of de Butter lipgloss zelf ook geweldig is.

Toen ik een tijdje geleden bij Boozyshop bestelde kreeg ik deze als een cadeau. Niet omdat hun mij nou zo lief vinden maar om dat ik over een bepaald bedrag heen zat met bestellen. Ik kon kiezen uit verschillende soorten ik ik koos voor de Freedom Pro Butters Lipgloss in de kleur Jammy Dodger. Eerlijk gezegd heb ik nog nooit van Pro Butters lipgloss gehoord, misschien omdat ik meer van de lipstick ben.

Freedom make-up pro butters lipgloss Jammy Dodger red

Jammy Dodger komt in een leuk zilver doosje met een halve opening er in waardoor je direct de kleur van het product kunt zien. De verpakking zelf is vrij simpel, een doorzichtige tube met zilveren letters en een witte dop. Het product heeft een sponsaplicator die ik zelf wel een beetje aan de harde kant vind. Hij brengt wel heel erg fijn aan.

Freedom make-up pro butters lipgloss Jammy Dodger aplicator

Bij het woord lipgloss denk ik gelijk aan: niet gepigenteerde plakkige rommel waar je haren in gaan zitten als het waait. Yup ik ben echt geen lipgloss meisje. Maar dit wilde ik graag toch uitproberen. Ondanks ik niet echt hoge verwachtingen had ben ik hier echt heel erg blij mee! Ik ga je vertellen waarom..

Freedom make-up pro butters lipgloss Jammy Dodger swatch

Als eerst de substantie van de Pro Butters lipgloss. Hij heeft niet echt een lipgloss substantie waar ik echt heel erg blij mee ben.  Het is een beetje een zachte boter jelly structuur die heel erg fijn aanbrengt en heel goed blijft zitten. De swatch is gemaakt in een veeg, zoals je ziet is de pigmentatie ook goed. De lipgloss droogt een heel klein beetje in op de lippen waardoor hij een mooie stain achter laat met een subtiel glansje. Ook blijft hij veel langer zitten als ik had gedacht. Ik dacht nou ongeveer een half uurtje ofzo maar nee, hij blijft ongeveer anderhalf uur goed zitten.

Freedom make-up pro butters lipgloss Jammy Dodger lip swatch

Al met al ben ik echt heel erg goed verrast door de Pro Butters Lipgloss van Freedom make-up. Ik ga deze zeker vaker en met veel plezier dragen. Ik kan ze helaas niet vinden op de webshop van Boozyshop. Ik denk dat het echt alleen cadeautjes zijn en ze het niet los verkopen.

 

 

Ik zou het super leuk vinden als je ons volgt op Bloglovin en een reactie achter laat 🙂

 

X Nancy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *