Primark PS | Liquid lipstick 13 red

Huh make-up van PS, dat verkopen ze toch bij de Primark? Jazeker. Ik heb twijfelende gevoelens bij deze lipstick en ga je erover vertellen..

Laten we met de verpakking beginnen, ik vind het een mooie verpakking! Doorzichtige huls met een zwarte dop en gouden accenten. Ik denk alleen wel dat de letters op de verpakking er snel af gaan slijten omdat dit er echt op is “geplakt”.

 

IMG_5217

Ik heb de kleur 13 red, helaas hebben ze geen leuke namen. Toen ik de liquid lipstick voor het eerst opende is het eerste wat mij opviel een mierzoete chemische zoete stink lucht. Yup hij stinkt echt heel erg. Gadsie!

IMG_5218

Maar oke, toen ik hem swachten was ik echt heel erg verast wow, wat een pigment. Dit had ik echt niet verwacht van Primark make-up als ik het eerlijk toe geef. Maar daar komt ook gelijk weer een nadeel bij, de structuur.  De liquid  lipstick is enorm dik en plakt heel erg en dit is echt geen pretje met aanbrengen.

IMG_5233

Dat aanbrengen ging dan ook niet makkelijk. Na een poging of zes zat hij er oké op, maar toch nog niet perfect. Omdat hij zo dik en stroperig is, is het aanbrengen echt een drama. Het gaat lastig en door die vieze geur wil je juist opschieten haha.

IMG_5591 - kopie

Wanneer de lipstick eenmaal zit vind ik hem wel erg mooi! De kleur is echt perfect rood en de glans is echt onwijs mooi. Ook blijft wel een klein tijdje zitten,je moet alleen niks eten of drinken. Maar ach dat is goed voor de lijn haha.

IMG_5211

Aan de ene kant ben ik echt heel blij met deze lipstick want hij is echt heel mooi, aan de andere kant vind ik hem vreselijk omdat hij zo stinkt en moeilijk aanbrengt. Gelukkig doet de mooie kleur veel goed en kan ik me er overheen zetten dat hij lastig aanbrengt. De liquid lipstick is te koop bij de Primark en kost zoals je op de mega sticker kunt zien €2,50.  Heb jij wel eens make-up gekocht bij de Primark en wat vindt jij er van?

 

X Nancy

2 gedachten over “Primark PS | Liquid lipstick 13 red

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *