L’Oréal Color Riche Collection Exclusive | Julianne’s Red

Hoi hoi, vandaag weer eens een rode lipstick. Je hebt tenslotte nooit genoeg rode lipsticks, althans dat vind ik.

Vandaag heb ik er eentje van L’oréal voor jullie, deze komt uit de Color Riche lijn en hij heet Julianne’s Pure red. Er zijn in deze lijn nog meer rode lipsicks van bekende dames, ik ken er maar eentje eigenlijk. Ik heb ook geen idee die Julianne is maar de lipstick vind ik prachtig 🙂

loreal color riche Julianne's pure red

Het is een mooie rode kleur waarvan ik denk dat hij goed zal staan bij heel veel mensen. Hij heeft een roze ondertoon waardoor je tanden witter lijken. Wie wil dat nou niet!?

 

loreal color riche Julianne's pure red swatches

Bij de lipsticks horen ook bijpassende nagellakken. Nu heb ik deze zelf niet, ik lak eigenlijk nooit mijn nagels in verband met mijn werk. De lakken hebben de zelfde kleuren als de lipsticks, ik vind het idee hier achter wel echt heel erg leuk. Dan weet je zeker dat je nagellak en je lipsticks matchen. De lipstick brengt heel erg zacht en romig aan, de pigmentatie is ook echt super goed. Hij voelt erg fijn aan op de lippen en blijft ongeveer twee a drie uur perfect zitten, na die tijd zou ik hem bijwerken. Een paar glazen drinken overleeft hij wel aardig maar met een maaltijd heeft hij wat moeite.

loreal color riche Julianne's pure red swatches on lip

De lipstick is de koop bij het Kruidvat en hij kost €14,99. Ook kan je hem online kopen bij de webshop van het Kruidvat. L’oréal is vrij vaak in de aanbieding dus je kan de lipstick gemakkelijk scoren met korting.

 

Wat vind jij van deze lipstick? En hoe veel rode lipsticks heb jij? Laat het achter bij de comments!

 

 

X Nancy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *