Catrice | Re-touch light reflecting concealer – 005 light nude

Vandaag deel ik met jullie een vloeibare concealer die nog geen vier euro kost. Helaas kocht ik de foute kleur, toch wil ik hem graag met jullie delen.

IMG_5424

Toen ik laatst weer een keer bij de Kruidvat was, viel mijn oog op deze concealer. Ik pakte de allerlichtste kleur en ging er vanuit dat hij wel goed zou zijn…. Helaas woon ik in een klein dorpje en hebben wij hier een ienieminnie schap van Catrice. Ik kocht dus de bij ons meest lichte kleur 005 Light Nude, nu ben ik erachter dat er ook nog een 001 is. Die zou waarschijnlijk wel goed bij mijn huidskleur passen, 005 is te donker voor onder mijn ogen.

 

IMG_5429

Op de verpakking staat: re-touch light – reflecting concealer. Hij zou dus het licht moeten reflecteren, zodat je een mooie frisse en wakkere blik krijgt. Ideaal voor mensen die net zo als ik een Netflix verslaving hebben 😉 De concealer heeft een klein kwastje, wanneer je draait aan de pen komt er langzaam wat concealer bij het kwastje en kun je het direct aanbrengen.

 

IMG_5442

Zoals ik eerder al zei heb ik dus de verkeerde kleur gekocht, bij mij is hij dan dus ook niet mooi licht onder mijn ogen. Ik breng de concealer met het kwastje aan onder mijn ogen en blend hem vervolgens uit met mijn Beautyblender. De concealer blend erg mooi uit en ligt heel mooi en dun op de huid waardoor je geen rare vlekken krijgt.

IMG_5501

Ik vind de concealer echt mooi en ik vind de dekking erg goed. Hele donkere wallen zal hij niet verbergen maar dat kun je vind ik ook niet verwachten van een concealer van vier euro. Deze concealer ga ik helaas niet houden, misschien dat Tessa hem wilt hebben. Ik hoop dat ik een keer de allerlichtste kleur tegenkom dan koop ik die zeker! Ik vind het namelijk een fijn product alleen de kleur matcht niet.

De Catrice concealer is te koop bij het Kruidvat voor €3,99

 

 

Heb jij ook wel eens iets in een foute kleur gekocht?

 

 

X Nancy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *