Ebay Shoplog januari 2016 | Sieraden en maskers

Oooh.. Door Melissa van Glam and Glitters werd ik verleid om weer eens rond te neuzen in de webwereld van de goedkope en leuke spulletjes > EBAY! Ik kocht een heleboel.. Kijk je mee?

Ik had toevallig in de weken ervoor al op verschillende webshops rondgeneusd naar wat rose goudkleurige sieraden en ja, op Ebay hebben ze dat natuurlijk ook. Ik nam de gok om het een en ander te bestellen, je weet natuurlijk nooit wat de kwaliteit is. Ik heb geprobeerd bij te houden wanneer ik het allemaal binnen kreeg zodat je kunt nagaan hoelang het ongeveer heeft geduurd.

Ik heb alles besteld op donderdag 7-1-2016

IMG_6305

Net als Melissa kocht ik de welbekende zwarte poriemaskers hier. Het is een ware hype! De zwarte vloeibare drap uitsmeren op je neus en laten drogen. Wanneer je het eraf trekt zou het al je mee-eters leeg moeten maken. Hier komt zeker een review over online! Ik kocht 10 stuks US $1.29 > €1,19. Super goedkoop als je het vergelijkt met sommige Nederlandse webshops die €2,50 per zakje durven te vragen. Deze maskers heb ik op 18-01 binnen gekregen.

maskers

Nog meer maskers! Oh hier ben ik zo benieuwd naar, Asian sheet masks! Deze kwamen net als de poriemaskers redelijk snel binnen, namelijk op 19-01. De maskers zijn verkrijgbaar in veel verschillende pakketten, ik koos er zeven uit te proberen. Je kon ook kiezen voor 45, dat zijn er wel erg veel haha! Ik bestelde ze hier voor US $5.00> €4,60

ebay oorbel

Daarnaast bestelde ik veel sieraden 🙂 Ik wilde wat meer rose-goudkleurige sieraden en vond deze oorbellen hier. Ik vind ze erg mooi en ze zien er ook nog best oke uit! Ik bestelde ze voor US $1.69 >€1,56 en ontving deze oorbellen op 22-01

Eba

Nog meer oorbellen, deze goudkleurige hartjes bestelde ik hier . Ik dacht rose-goudkleurige te hebben besteld maar dat zijn ze toch niet echt. Als je goed kijkt zie je dat er bovenin een soort uitstulpingkje zit, dit zag ik na het maken van de foto’s en kon ik er zo afkrabben gelukkig. Ik weet niet meer precies wanneer deze binnenwaren maar wel redelijk snel. Ze kostte me C $1.19 > €0,78.

ebay streep oorbel

Nog meer oorbellen. Deze “bar” oorbellen zijn helemaal hot en ik wilde ze ook graag hebben, dat vinden we gewoon op Ebay natuurlijk! Ik bestelde ze in het zilver hier voor  C $0.99> €0,65. Hoe cheap haha! Ik heb deze oorbellen ontvangen op 27-01.

oorbel knopjes ebay

Als laatste bestelde ik deze oorknopjes, m’n oorlel is een beetje rood geworden door het in- en uitdoen van alle oorbellen haha! Ik had gedacht dat ze wat groter waren maar gelukkig zijn ze in verschillende maten verkrijgbaar. Sinds ik ze heb zitten ze in mijn tweede gaatje, i like! Ik bestelde ze in maat 3  hier voor $0.99 > €0,65 en ontving ze op 21-01.
Hart horloge ebay

Deze zilverkleurige armband bestelde ik hier. Helaas is hij, zoals je ziet, veel te groot. Ik denk niet dat ik deze kan dragen want dan is het alleen maar irritant. Deze armband kost  C $0.99> €0,65 en ik ontving hem op 20-01.

 

Ebay armand t

Deze armband kocht ik bij dezelfde verkoper als hierboven. Deze is ook groot maar doordat je hem een beetje “dicht” kunt duwen wordt het al wel snel wat kleiner en dus beter draagbaar. Deze armband kostte ook C $0.99> €0,65 en ik ontving hem op 20-01.

 

Ebay armband

Deze armbanden stonden echt all over Ebay, ik kon er niet omheen. Ik ging voor de rosegoudkleurige variant die ik  hier kocht voor C $0.99 > €0,65. Deze armband past goed en ontving ik op 20-01.

ebay ketting

Ja deze ketting draag je natuurlijk niet in je chilltrui zoals ik hierboven heb maar toch wilde ik even laten zien hoe hij zit zodat je er een wat beter beeld van krijgt. Heel leuk deze ketting! Ik kocht hem hier voor US $0.99> €0,91 en ontving hem op 26-01.

Ebay horloge

Ik bestelde ook dit leuke horloge die ik inmiddels al meerdere keren heb gedragen. Ik heb hem  hier   besteld voor USD 2.27 > €2,09 en ontving hem op 04-02.

 

Daarnaast bestelde ik nog een ander horloge die ik  hier kocht voor GBP 2,09> €2,81, deze is helaas een stuk te groot en kan ik dus niet dragen! Ik wacht nog op een ketting maar weet niet of ik die nog binnen krijg dus ik besloot dit artikel maar gewoon af te ronden en in te plannen!

Al deze producten hebben géén verzendkosten. Europrijzen zijn uitgerekend met de koers van 7 januari 2016, dit kan dus anders zijn op het moment dat jij wilt bestellen.

Wat bestel jij graag op Ebay? En hoe denk je over mijn aankopen?

Liefs, Tessa

6 gedachten over “Ebay Shoplog januari 2016 | Sieraden en maskers

    1. Ja leuk he! Ik heb ze nu al een aantal dagen in gehad en vind ze echt top! Heb nu al weer zin om nog meer te shoppen haha! Ben benieuwd wat jij hebt besteld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *