Unboxing | Styletone box februari + mededeling

Het is weer Styletone tijd, vandaag laat ik jullie de box zien van februari! Benieuwd wat er allemaal inzit? Kijk dan gezellig verder.

IMG_6706IMG_6712

Ik zal eerst even in het kort uitleggen wat de Styletone box is en hoe het werkt. De Styletone box is een beautybox die net als alle andere beautyboxen in een abonnement afgesloten kan worden. Daarnaast kun je ook lossen boxen kopen of een abonnement afsluiten voor een bepaald aantal maanden. Deze box kost €12,50 en is iedere maand gevuld met 5 full size producten die niet getest zijn op dieren. Dit is voor mij echt een plus punt. In elke box zit een boekje met informatie over de producten en nog ander leuke onderwerpen.

 

 

Lord&Berry – matte crayon lipstick – bouquet €20,00

IMG_6748

Yeay weer een lipstick, daar heb ik er nooit genoeg van. Ik begin langzamerhand  echt fan te worden van lipsticks in potlood vorm. De kleur vind ik echt geweldig! Een mooie rood/bruin met iets van paars er in, ik hou echt van dit soort kleurtjes. Hij brengt echt heel fijn aan en hij voelt zacht aan op mijn lippen, maar ik weet niet of ik er zelf twintig euro voor over zou hebben. Ik denk het niet, mijn voorkeur gaat dan toch naar een MAC lipstick. Toch ben ik blij met deze lipstick in mijn collectie.

 

Nails inc – gel effect nail lacquer – hyde park place €16,00

IMG_6727

Zoals altijd gaan alle nagellakken en nagelproducten uit de box naar Tessa, zo ook deze kleur. Ik vind de kleur wel echt heel mooi, maar ik draag bijna nooit nagellak. Dus deze is beter op ze plek bij Tessa.

Styletone – glass nail file €15,00

IMG_6730

Deze glasvijl gaat ook naar Tessa, maar ik heb hem even uitgetest en hij vijlt wel echt heel goed. Misschien dat ik hem toch zelf hou, ik weet het nog niet. Ik vind hem er best mooi uitzien en hij heeft een beschermhoesje, altijd handig. Hij doet zijn werk goed en ik vind het leuk dat dit in de box zit want dit is altijd handig om bij je te hebben.

City Color – contour palette €9,99

IMG_6733

Oelala dat was het eerste wat ik dacht toen ik het palette zag. Toen ik hem openmaakte verging die blijheid een beetje want ik dacht dat hij misschien te donker zou zijn voor mij. Misschien toch niet, ik ga hem uittesten en zal er binnenkort een review over plaatsen.

 

Figs and rouge – hand cream 2x€5,25

IMG_6724

Ik heb wel eens eerder in een box een handcrème ontvangen van dit merk. Over die handcrème was ik erg tevreden en ik vind hem erg goed werken. Dus ben ik ook benieuwd naar deze handcrèmes, zouden ze net zo fijn zijn? Ik ga ze zeker goed gebruiken, je kunt nooit genoeg handcrème hebben! Ik slaap tegenwoordig vaak met katoenen handschoenen en daarin een dikke laag handcrème.

 

IMG_6754

Dit was alles wat er deze maand in de box zat, ik vind hem erg leuk! Wel moet ik mededelen dat dit de laatste Styletone box is die ik krijg omdat ik mijn abonnement heb opgezegd.
Niet zozeer omdat ik de boxen niet meer leuk vind, maar omdat ik iets anders heb bedacht voor de blog. In de box zit vrijwel altijd één of misschien zelfs meerdere producten die ik toch niet gebruik of waarvan je er al tienduizend heb liggen. Daarom presenteer ik u het nieuwe project op ByTwins.nl:

De 12,50 challenge

Dit houd in dat ik elke maand voor €12,50, wat de prijs is van een Styletone box, dingentjjes ga kopen in een winkel. Elke maand is er een winkel en/of onderwerp aan de beurt waar ik dus voor €12,50 goodies ga kopen. De dingen die ik haal moeten allemaal dingen zijn die ik/we ook écht gaan gebruiken. Ik ga rekening houden met reclames zodat ik zoveel mogelijk uit de €12,50 kan halen. De challenge zal vanaf volgende maand starten en iedere zestiende van de maand komt er een €12,50 challenge online!

Ik hoop dat jullie, net als ik, zin hebben in een hoop leuke producten die je voor €12,50 kunt scoren. Het zullen niet altijd en alleen beautyproducten zijn maar ik ga proberen leuke en gevarieerde onderwerpen te bedenken.

X Nancy

4 gedachten over “Unboxing | Styletone box februari + mededeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *