Essie | Suite Retreat

Whiehoe het is weer Essie tijd! I luv Essie en deel beetje bij beetje mijn collectie met jullie. Vandaag show ik de prachtig blauw-paarse Suite Retreat!

Essie Suite Retreat nagellak

Ja is hij nou blauw of paars? Een beetje van allebei! Hij zit er echt precies tussenin vind ik, in het ene licht is hij blauwer in de ander paarser. Ik vind hem in ieder geval errug leuk 🙂

Essie Suite Retreat

Essie lakken hebben een fijn breed kwastje waarmee je gemakkelijk je nagels van een mooi kleurtje kunt voorzien. Suite Retreat heeft net als vrijwel alle lakken van Essie een fijne dekking. Met een laagje is deze al draagbaar maar met twee laagjes vind ik hem het mooiste, zo zie je hem ook op de foto’s.

Essie Suite Retreat lak

Suite Retreat blijft met topcoat zeker een dag of vijf netjes op mijn nagels zitten, afhankelijk van wat ik doe uiteraard. Suite Retreat komt uit de zomercollectie Resort van 2015 maar duikt zo af en toe nog op in verschillende webshops zoals andere oude limited lakjes.

Ik vind Suite Retreat een mooie aanvulling op mijn Essie stash en ik vind dit echt een one of a kind kleurtje. Ik heb niets wat hier op lijkt! Leuuk!

Suite Retreat Essie

 

 

 

Essie lakjes kosten €9,99 en zijn onder andere te koop bij Etos en Bol.com. 

2 gedachten over “Essie | Suite Retreat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *