Jeffree star Cosmetics – Liquid lipsticks | Prom Night, Weirdo en Redrum

Eindelijk op Bytwins.nl mijn drie liquid lipsticks van Jeffree Star. In de kleuren Prom Night, Weirdo en Redrum!

IMG_4651

Voor de mensen die mij kennen die weten waarschijnlijk wel dat is fan ben (lees geobsedeerd) van Jeffree Star. Toen hij bekend maakte dat hij een make-up lijn ging uitbrengen was ik mega blij! Ik heb mezelf in kunnen houden maar heb een tijdje geleden toch drie kleuren besteld. Ik wilde er eigenlijk nog meer maar die waren helaas al uitverkocht.

 

 

Prom Night

IMG_4673IMG_5699

Prom night is echt een van de meest mooie roze kleuren die ik ooit heb gezien. De perfecte matte roze lipkleur ooit!

 

Weirdo

IMG_4668 IMG_5734

Weirdo is een mooie matt zwarte lipstick, nu heb ik in totaal vier zwarte lipsticks maar ze zijn allemaal niet zo mooi als Weirdo.

 

Redrum

IMG_4659 IMG_5718

Wauw deze rood is echt perfect rood! Ik heb veel rode lipstick maar deze is gewoon de bom.

 

IMG_4686

Alle liquid lipstick van Jeffree star drogen heel mat op. Ik hou onwijs van matte kleuren, hoe matter hoe beter haha. De lipsticks zijn stuk voor stuk parels voor bij mijn collectie! Het leuke aan de lipsticks van Jeffree Star is dat ze echt in alle kleuren zijn gemaakt, van nude tot pastel blauw. Echt van alles! Nu zijn er veel kleuren die je niet elke dag zou dragen maar ze zijn onwijs vet. Mocht ik ooit de loterij winnen dan koop ik ze allemaal haha 😀

 

De lipsticks zijn te koop via de officiële WEBSHOP van Jeffree Star ze kosten achttien dollar wat ongeveer neer komt op €16,44 ligt natuurlijk aan de wissel koers. Ik kreeg helaas wel douane kosten toen ik mijn pakket thuis kreeg, dit was ongeveer twintig euro. Heel erg jammer maar helaas.

Screen Shot 2015-02-28 at 8.52.36 AM

Alle producten van Jeffree Star zijn vegan en niet getest op dieren! Weer een pluspunt voor Jeffree. En de namen van de lipsticks zijn ook allemaal geweldig, ik ben fan!

 

Wat vind jij van de lipstick? Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat 😀

 

Volg jij By Twins al op Bloglovin? Klik hier om op onze Bloglovin page te komen en te volgen 🙂

X Nancy

6 gedachten over “Jeffree star Cosmetics – Liquid lipsticks | Prom Night, Weirdo en Redrum

  1. Ik vind ze ook echt super gaaf! Ze staan ook super mooi! Ik was al ren tijdje erg benieuwd en dat ze niet op dieren zijn getest maakt t alleen maar beter! Jammer genoeg kan ik ze me niet veroorloven en met douane kosten is het helemaal een duur grapje haha! Maar zoals jij al zei, als k de loterij win koop k ze allemaal!
    Heb je ook de lip scrubs geprobeerd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *